06 54 97 41 70 [email protected]

Jasper Hof

Dé professionele fotograaf voor ondernemend Nederland!
Scherpe Offerte Aanvragen

✅ Dé fotograaf voor portret- en bedrijfsfotografie 

✅ Honderden tevreden opdrachtgevers

✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!

✅ > 10 jaar ervaring als PRO fotograaf

Jaar ervaring

Jaarlijks aantal fotoshoots

Afgeronde projecten

Jaarlijks aantal geportretteerde personen

Portretfotografie

Ik ben gespecialiseerd in de fotografie van (zakelijke) portretten op locatie en in de studio. Dit zijn de mooiste en professionele portretten van u of uw medewerkers. Ik kan onder alle omstandigheden mooie portretten schieten.

Portretfotografie medewerkers

Portretfotograaf

Laat medewerkers er representatief uit zien op website en social media. Ook is het belangrijk om als team zijnde dezelfde stijl uit te stralen op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook of Twitter. Ik ben dan ook gespecialiseerd in de fotografie van (grote hoeveelheden) medewerkers, dit kan zeker bij u op locatie!

BIJ U OP LOCATIE, MET NEUTRALE ACHTERGROND OF LOCATIE ACHTERGROND!!

Bedrijfsfotografie

Ik fotografeer voor bedrijven door heel Nederland. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijfsreportages, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, vastgoedfotografie, interieurfotografie etc. Ik verzorg fotografie voor alle media waar bedrijven fotografie voor nodig hebben. Denk aan fotografie voor de website, vakbladen of personeelsmagazine.

Event fotografie

Ik fotografeer evenementen door heel Nederland, van Rotterdam tot Utrecht. Een fotoreportage van uw event is belangrijk voor uw marketing en om uw event op een mooie en professionele manier te promoten. Ik fotografeer met professionele apparatuur, zodat ik onder alle omstandigheden een goede en sfeervolle reportage neer kan zetten!

Meer van mijn werk zien? Bekijk de diverse blogs!

FINE-ART PHOTO BYHOF

 

Fine-Art Photo ByHof is mooi en uniek werk voor bij jou in je interieur. Het werk bestel je direct bij de fotograaf.

Regelmatig wordt er nieuw werk toegevoegd!

WAAROM JASPERHOF?

All-Round Professioneel Fotograaf

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan