06 54 97 41 70 [email protected]

De betere interieurfotograaf

Dé professionele fotograaf voor de fotografie van uw interieur! Met topkwaliteit foto's.
Scherpe Offerte Aanvragen

✅ Dé interieurfotograaf in uw regio

✅ Honderden tevreden opdrachtgevers

✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!

✅ Ik ga voor Topresultaat en 100% klanttevredenheid

Waarom professionele interieurfoto’s laten maken?

Laat je bedrijf op een mooie en professionele manier fotograferen! Het is oh zo waardevol om goede foto’s te hebben van jouw bedrijf. Hierdoor hebben potentiële klanten en bezoekers een goed idee van hoe jouw locatie er uit ziet. Heb je een restaurant, evenementenlocatie, binnenspeeltuin of een andere locatie waar bezoekers komen? Juist dan is het heel belangrijk om dit goed in beeld te brengen.

Werkwijze interieurfotoshoot

Hoe is mijn werkwijze bij interieurfoto-opdrachten?
Ten eerste maak ik een mooie prijsopgave, met de kosten en wat daar bij inbegrepen is. Over het algemeen maak ik een vast tarief voor een x aantal foto’s bij jullie op locatie en de gebruiksrechten voor online en offline gebruik van de foto’s. Dit tarief is gebaseerd op de wensen kwa fotografie, locatie, aantal foto’s etc.
Bij akkoord kunnen we de shoot in gaan plannen.

Tijdens de shoot kunnen jullie uiteraard ten alle tijden meekijken, maar mocht er niemand bij aanwezig kunnen zijn dan kan ik uiteraard ook zelfstandig mijn werk doen. Ervaring genoeg! op locatie werk ik ook (of juist) bij interieurfoto’s gebruik van externe flitsers. Dit doe ik bijvoorbeeld om donkere hoeken wat op te lichten en om ruimtes die niet mooi uitgelicht zijn wat bij te lichten.
Vaak zijn mijn foto’s dan een combinatie van daglicht wat naar binnen valt en flitslicht om de locatie mooi helder in beeld te brengen.

Na de interieurshoot zet ik een slideshow online, waar jullie de gewenste foto’s uit kunnen kiezen.
Deze geselecteerde foto’s krijg je in hoge resolutie via Wetransfer aangeleverd, de foto’s zijn vrij te gebruiken door de opdrachtgever voor de online en offline uitingen.

Succes gegarandeerd!

PORTFOLIO: INTERIEURFOTOGRAAF

Het werk van Jasper Hof

3 redenen voor het laten maken van mooie foto’s van jouw interieur

  • Een aantal redenen om goede interieurfoto’s te laten maken:
    Meer bezoekers en klanten trekken. Als jouw onderneming er aantrekkelijk uitziet op je website en de social media kanalen ga je zeker meer klanten trekken. Mensen kijken echt voordat ze ergens gaan eten/drinken of een plek bezoeken, hoe deze eruit ziet.
  • Vertrouwen uitstralen. Met mooie en nette foto’s van jouw interieur straal je vertrouwen uit naar je bezoekers en klanten. Ze weten waar ze terecht komen en hoe dit eruit ziet. De eerste stap naar een bezoek wordt online al gezet.
  • Ideaal te gebruiken voor je marketing en social media uitingen. Elke foto betekent een nieuwe post op social media (die je af en toe kan herhalen). Foto’s kunnen gebruikt worden om verhalen, aankondigingen etc te ondersteunen.

Laat je foto’s maken? gebruik ze dan ook en zet ze breed in!

Tarieven en prijzen van interieurfotografie

Wat zijn de tarieven van een goede interieurfotograaf? Dit is niet zo eenduidig te zeggen.

Bij mij zijn de tarieven afhankelijk van een aantal factoren. Een aantal van die factoren zijn de grootte van de locatie (aantal ruimtes), de geografische locatie waar de fotografie plaats moet vinden, het aantal benodigde foto’s. En wellicht dat er nog een aantal extra wensen zijn voor de foto’s. Bij een aanvraag voor een mooie reportage zijn dat een aantal factoren die het tarief bepalen. De meeste interieurshoots zijn op maat gemaakte totaaltarieven (inclusief reiskosten en -tijd)

Woningfotografie! Mooie woningfoto’s laten maken voor de verkoop van jouw huis?


Je woning verkopen? Laat dan zeker mooie interieurfoto’s maken!

Het laten maken van goede interieurfoto’s is een van de belangrijkste onderdelen bij de verkoop van jouw huis. Juist dan is het belangrijk om goede, mooie en heldere foto’s te hebben van het interieur (en uiteraard exterieur) van jouw woning.
Hiervoor kom ik uiteraard graag bij jou langs…vaak kan dit via de makelaar, maar dan weet je dus niet wie er bij jou langs komt. Heel vaak is dit de goedkoopste fotograaf in de lokale markt, wat betekent dat dit vaak niet de beste keus is.

Fotografie kantoor

Ik zie steeds vaker dat kantoren op een mooie lifestyle manier ingericht worden. Het interieur moet een prettige en relaxte werksfeer bevorderen.
En als je zo’n mooie locatie hebt dan draag je dat ook graag uit naar de buitenwereld! Laat dat zeker ook vastleggen.
Gebruik de foto’s ook op regelmatige basis bij social media posts en bepaalde nieuws berichten.

Interieurfotograaf Rotterdam, werkzaam door heel Nederland >>

WAAROM JASPERHOF?

Professioneel Interieur fotograaf

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf, gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan