06 54 97 41 70 [email protected]

Interieurfotograaf Rotterdam

Jasper Hof is de fotograaf voor het professioneel fotograferen van jouw interieur
Offerte aanvragen

Interieurfoto’s laten de sfeer mooi zien!


Door het mooi laten fotograferen van jouw interieur kun je de sfeer die je winkel, restaurant of salon uitstraalt goed laten zien.
Na veel tijd en moeite gedaan te hebben voor een mooie styling van je bedrijf is een interieurshoot een mooie kers op de taart!

Ga voor professionaliteit en laat dit ook in je beeldmatariaal zien! En gebruik de foto’s op je website en de social media, dan ga je winnen en zorg je dat je meer klanten trekt.

PORTFOLIO: INTERIEURFOTOGRAAF

Het werk van Jasper Hof

Interieurfotografie voor diverse bedrijven in Rotterdam

Heb jij een mooi bedrijf met een interieur waar je trots op bent? Heb je veel energie gestoken in de inrichting en styling van je business?
Dan is een interieurshoot zeker aan te bevelen!

Restaurant:
Heb je een restaurant, dan is het laten fotograferen van de inrichting zeker een pré, want de potentiële bezoekers weten waar ze terecht komen. En mooie foto’s van een mooi interieur geven vertrouwen. Als je site er goed uit ziet en de foto’s zijn ook mooi, dan kunnen je klanten gelijk zien dat jij de zaakjes op orde hebt. Dit straal je uit!

Kantoor:
Heb je een unieke en mooi gestylede kantoorlocatie is het ook zeker aan te bevelen om hier mooie interieurfoto’s van te laten maken! Zo zien je opdrachtgevers en klanten dat de werksfeer en werkomgeving fijn zijn en het fijn is om bij jullie over de vloer te komen.
Je staat dan al met 1-0 voor!

Showroom:
Heb je een showroom in regio Rotterdam of ver daarbuiten? Dan kom ik ook graag langs om dit zo mooi mogelijk in beeld te brengen. laat zien hoe de showroom eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn. Waar komen mensen terecht, zijn er aparte plekken om met vertegenwoordigers te praten en welke producten staan er in de showroom? Er is zoveel wat je kunt laten zien!

Kappers en andere bedrijven in de persoonlijke verzorging:
Voor een kapper of ander bedrijf in de persoonlijke verzorging (denk aan nagelstyling, pedicure etc) is het zeker belangrijk om te laten zien hoe de locatie er uit ziet. Waar komen de klanten terecht en hoe ziet jouw salon eruit? Heb je bepaalde producten op voorraad, staan deze uitgestalt in de winkel of etalage? Ook hier geldt weer dat er genoeg te laten zien is.

Winkels:
Laat jouw winkel zien zoals deze is. Veel winkellocaties zijn super mooi gestyled, hebben een hippe en moderne inrichting en zijn uniek kwa sfeer.
Laat dit mooi vastleggen, hier liggen de kansen om het beste eruit te halen! Gebruik de foto’s op Google Mijn Bedrijf en de diverse Social media.

Meer info over de interieurfotograaf >>

Jouw interieurshoot tot een succes maken, bekijk deze tips >>

Fotografie woning voor verkoop of verhuur


Het mooi laten fotograferen van jouw woning is voordat je deze gaat verkopen een goed begin. De bezichtigingen zijn altijd hoger bij een goede eerste indruk.
Zodra je de stap gaat zetten tot de verkoop of verhuur van je huis, kun je mij zeker benaderen voor het laten maken van een mooie set foto’s!

foto’s om te gebruiken op bijvoorbeeld Airbnb


En wat dacht je van het verhuren van je woning of ruimte via bijvoorbeeld Airbnb? Dan is het haast nóg belangrijker om mooie foto’s te hebben die een goed beeld geven van de ruimte. Wat kunnen gasten verwachten? Welke ruimtes zijn er in huis en hoe is het huis ingedeeld. Dit is echt het eerste waar de gasten naar kijken. En als de foto’s er niet mooi uit zien en geen goed beeld geven dan knappen toeristen hier echt op af.
Zelf ben ik ook regelmatig op zoek naar een goed Airbnb en als deze er niet goed uit ziet dan zoek ik verder. Dit geld ook voor gebrekkig beeldmateriaal. is er geen compleet overzicht van hoe de woning, appartement of locatie eruit ziet? Dan ben je de gasten alweer kwijt.
Ziet het er allemaal spik en span uit? De boekingskans wordt opeens verdubbeld!

WAAROM JASPERHOF?

Professionele interieurfotograaf in regio Rotterdam (en ver daarbuiten)

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Vraag direct een scherpe offerte aan:

"*" geeft vereiste velden aan