06 54 97 41 70 [email protected]

Bedrijfsfotograaf

Voor de betere zakelijke fotografie en TOPkwaliteit bedrijfsreportages!
JA, ik wil ook betere bedrijfsfoto's
✅ TOPkwaliteit bedrijfsfotografie
✅ Honderden tevreden opdrachtgevers
✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!
✅ Ik ga voor Topresultaat en 100% klanttevredenheid

BEDRIJFSFOTOGRAFIE MET TOPKWALITEIT

Het werk van Jasper Hof

Voor al uw bedrijfsreportages en zakelijke fotografie!

 

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor al uw bedrijfsreportages en zakelijke fotografie? Wilt u kwaliteit in de foto’s die uw bedrijf goed vertegenwoordigen? ga dan voor een professional met veel ervaring en die heeft u nú gevonden!

Wilt u DE ULTIEME MARKETINGTOOLDan bent u bij mij aan het goede adres!
Contentcreatie voor ondernemers, van multinational, zzp’er tot mkb’er dat is wat ik dagelijks doe!

Welke soorten bedrijfsfotografie? De mogelijkheden:

Bedrijfsreportage:
Met een bedrijfsreportage maak ik een mooi en sfeervol beeld van uw bedrijf. Er kunnen diverse locaties gefotografeerd worden en natuurlijk kan dit ook in combinatie met mooie portretten en @ work foto’s op de diverse locaties. Portretfotografie is ook een van mijn specialismen.

In onze huidige maatschappij is visuele communicatie heel belangrijk en misschien wel belangrijker dan u denkt. Onderschat dit niet, want juist hierdoor valt u op!

Fotografie voor website:
Willen jullie de website weer helemaal up to date hebben? Juist nu is het super belangrijk om je online kanalen op orde te hebben en als het kan zo persoonlijk mogelijk! De website is hier de verbindende factor, waar jullie jezelf echt goed neer kunnen (en eigenlijk moeten) zetten!
Stockfoto’s zijn niet meer van deze tijd, vooral niet als je persoonlijk over wilt komen! Creëer je eigen beeldbank!
Elke pagina op de site heeft eigen sprekende beelden nodig.

  • Fotografie van bedrijfsprocessen / @ work / gespecificeerd per pagina
  • Portretfotografie medewerkers en teams
  • Portretten management en directeuren

 

Referentiefotografie projecten:
Voeren jullie als bedrijf grote aansprekende projecten uit? Willen jullie deze in beeld brengen om (potentiële) opdrachtgevers te laten zien wat jullie in huis hebben?! Dan is professioneel beeldmateriaal essentieel.

Beeldbank fotografie:
Elk bedrijf, hoe groot of klein ook, heeft wel een beeldbank nodig. Voor de website, nieuwsbrieven, artikelen en uiteraard de diverse social media kanalen is het een must om veel divers beeld te hebben om te gebruiken!
pak ook dit professioneel aan, zodat je beeldmateriaal gaat knallen en je opvalt tussen het vele beeldmateriaal dat er is!

 Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. En bij al deze fotografie kan ik jullie helpen!!

Waarom een professionele bedrijfsfotograaf?

Dat is misschien nog wel de belangrijkste vraag! Waarom kiest u als bedrijf voor een bedrijfsfotograaf?

We leven in een maatschappij waar continu beelden op ons worden afgevuurd. Van krant tot straatbeeld, van website tot brochure, alles is beeld. De klant ziet veel en legt de lat steeds hoger.  U moet hier als bedrijf in opvallen en de aandacht trekken. Bedrijfsfoto’s zijn daarom steeds belangrijker aan het worden.

Bedrijfsfotografie is zeer belangrijk voor uw marketing en communicatie en uw bedrijf verdient dan ook goed en professioneel beeld.

 

Waar ben ik werkzaam?

Ik ben werkzaam vanuit regio Rotterdam, maar doe opdrachten door heel Nederland. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Utrecht zijn geen probleem. Ik ga voor mijn opdrachtgevers het hele land door om mooie zakelijke fotografie te maken. Mooi beeldmateriaal, daar gaat het om.

Ervaringen met Jasper Hof

Ik heb Jasper benaderd voor bedrijfsfotografie. En ben zeer content over het resultaat. Nadat we de binnenfotografie hadden gedaan was het helaas te slecht weer voor de buitenfotografie. Flexibel als Jasper is hebben we een nieuwe afspraak ingepland voor buiten. Kort schakelen en goede foto’s, ik kan Jasper zeker aanraden.

Petra

Key Makelaardij

Jasper heeft voor mij een set foto’s gemaakt die ik kan gebruiken voor mijn website en social media. Jasper reageerde snel op mijn bericht, kon lekker snel een afspraak inplannen en was gedurende de shoot heel relaxed. Geen gehaast maar rustig naar een aantal mooie plekjes in de omgeving van mijn coachruimte om foto’s te maken. Tussendoor liet hij alvast wat zien. Ik ben erg blij met het resultaat.

Linda

Life coach krachtig en mild

Jasper heeft voor/van mij fantastische foto’s gemaakt voor zakelijk gebruik (website/social media). Jasper neemt de tijd om goed te luisteren met als resultaat dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik ga de volgende keer weer graag met hem de samenwerking aan!

Nicole Pannebakker


Wat krijg jij? Mijn beloften als bedrijfsfotograaf aan jou!

✅ Betere bedrijfsfotografie
✅ Knallende bedrijfsfoto’s
✅ Als resultaat een mooie set foto’s, die je vrij kunt gebruiken
✅ Foto’s die perfect te gebruiken zijn voor marketing en branding

 

✅ Snelle en heldere communicatie
✅ Jouw foto’s snel tot je beschikking
✅ Ik denk mee met jou als opdrachtgever
✅ Altijd zelf je foto’s uitkiezen (dmv mijn online selectietool, dit werkt ideaal!)

Meer bekijken? Check deze blogs

Jasper Hof : Professioneel BedrijfsFotograaf

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel bedrijfsfotograaf, gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land. Voor bedrijfsreportages kom ik bij bedrijven van Amsterdam tot Eindhoven en verder.

Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan