06 54 97 41 70 [email protected]

In de week voor kerst werd ik gebeld door een manager van een restaurant of ik in die week nog tijd had voor een foodfotografie shoot. Nu was mijn planning wel redelijk vol, maar ik had nog wel plaats in mijn volle agenda. Zo kon ik deze opdrachtgever, waar ik vaker voor gefotografeerd had, van dienst zijn met een mooie shoot op locatie.
Voor Restaurant Sultan Ahmet fotografeerde ik al eerder een aantal lekkere gerechten. Bekijk deze foodfotografie die ik voor dit restaurant deed hier >>

Voor de kerstdagen wilden ze graag het ontbijt extra aandacht geven en dat deden ze door het mooi laten fotograferen van diverse (ontbijt)gerechten. Ik maakte foto’s van diverse gerechten, van gedekte tafels en ook maakte ik enkele sfeerbeelden.

Fotograaf Rotterdam | Foodfotografie voor restaurant (6)

Fotograaf Rotterdam | Foodfotografie voor restaurant (5)

Fotograaf Rotterdam | Foodfotografie voor restaurant (4)

Fotograaf Rotterdam | Foodfotografie voor restaurant (3)

Fotograaf Rotterdam | Foodfotografie voor restaurant (2)

Fotograaf Rotterdam | Foodfotografie voor restaurant (1)


De gerechten van uw restaurant mooi laten fotograferen


Bent u op zoek naar een fotograaf voor het mooi fotograferen van gerechten en voor het maken van sfeerbeelden van uw restaurant? Foodfotografie behoort zeker ook tot de mogelijkheden!
Ik kan de gerechten op locatie fotograferen en zo heeft u een mooie set foto’s die u ideaal in kan zetten voor uw marketing en communicatie. Mooi beeldmateriaal is zó belangrijk om uw bedrijf te promoten.
Bekijk hier meer bedrijfsfotografie >>