06 54 97 41 70 [email protected]

PORTRETFOTOGRAAF

100% VOOR ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN

✅  Jaarlijks 500+ portretten gefotografeerd

✅  Jaarlijks 100+ tevreden opdrachtgevers

✅  5 sterren op Google en Trustpilot!

✅  10+ jaar fulltime ervaring

Zakelijke Portretfotografie op locatie

Sterke portretten op de mooiste locaties.

Voor ondernemers, bedrijfsdirecteuren, teamleden, zzp’ers en iedereen die zichzelf sterker neer wil zetten door middel van mooi beeldmateriaal!

Portretfotografie Medewerkers

Het hele team in dezelfde mooie stijl gefotografeerd. Herkenbaarheid en eenduidigheid.

Op locatie met omgeving als achtergrond of met de mobiele studio met neutrale achtergrond (bijvoorbeeld witte, grijze of zwarte achtergrond).

Profielfoto’s en Headshots

 

Individuele foto’s voor zzp’ers, bedrijven en ondernemers.
Ideaal voor LinkedIn, website, email en smoelenboek

In de headshot-studio of op locatie met de mobiele studio bij jou op locatie.

Ervaringen met Jasper Hof

Voor mijn bedrijf nieuwe portretfoto’s zowel binnen als buiten op locatie laten maken. Buiten dat het heel erg gezellig en leuk werken was met Jasper, zijn de resultaten ook super gaaf geworden en krijg ik vanuit mijn netwerk vele complimenten.

Ik zou Jasper ook graag aanraden voor een ieder die mooie professionele foto’s wenst.

Maurice Stuyvers

Meedenkende en creatieve fotograaf die uitstekende foto’s heeft genomen en afgeleverd, snelle afhandeling. Luistert goed en zet de wensen om van de klant naar een goed resultaat. Aanrader!
Herman Langstraat

Oogvoororen.nl

Jasper heeft voor/van mij fantastische foto’s gemaakt voor zakelijk gebruik (website/social media). Jasper neemt de tijd om goed te luisteren met als resultaat dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik ga de volgende keer weer graag met hem de samenwerking aan!

Nicole Pannebakker

Ik heb Jasper benaderd voor bedrijfsfotografie. En ben zeer content over het resultaat. Nadat we de binnenfotografie hadden gedaan was het helaas te slecht weer voor de buitenfotografie. Flexibel als Jasper is hebben we een nieuwe afspraak ingepland voor buiten. Kort schakelen en goede foto’s, ik kan Jasper zeker aanraden.

Petra

Key Makelaardij

Jasper heeft voor mij een set foto’s gemaakt die ik kan gebruiken voor mijn website en social media. Jasper reageerde snel op mijn bericht, kon lekker snel een afspraak inplannen en was gedurende de shoot heel relaxed. Geen gehaast maar rustig naar een aantal mooie plekjes in de omgeving van mijn coachruimte om foto’s te maken. Tussendoor liet hij alvast wat zien. Ik ben erg blij met het resultaat.

Linda

Life coach krachtig en mild


Wat krijg jij? Mijn beloften aan jou!

✅ Betere portretten
✅ Fijne heldere foto’s die ‘lekker wegkijken’
✅ Als resultaat een mooie set foto’s, die je vrij kunt gebruiken
✅ Knallende foto’s die perfect zijn in te zetten voor marketing en communicatie

✅ Snelle en heldere communicatie
✅ Jouw foto’s snel tot je beschikking
✅ Ik denk mee met de opdrachtgever
✅ Altijd zelf je foto’s uitkiezen (dmv een slideshow of direct op de laptop bekijken)

 

PORTRETFOTOGRAFIE VAN TOPKWALITEIT

Het werk van Jasper Hof

Mooie portretfoto’s geven de beste eerste indruk die er kan zijn. Je straalt professionaliteit en persoonlijkheid uit en potentiële opdrachtgevers en klanten kijken dan ook altijd naar de personen achter het bedrijf alvorens zaken te doen.

Door jezelf en je team te laten zien sta je dus al met 1-0 voor!

Inmiddels schiet ik jaarlijks honderden portretten voor diverse bedrijven. Van zzp’ers tot aan bedrijven met tientallen vestigingen door heel Nederland.
Boordevol ervaring en de juiste touch om jouw portret tot een succes te maken!

✅ Ruim 2500 portretten en 9+ jaar fulltime ervaring!
✅ Ik ga altijd voor het mooiste resultaat

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn voor een portretfotograaf veel mogelijkheden. Het maken van portret fotografie op locatie tot een portret in de studio. Alles is mogelijk. Ik maak graag een creatief portret en zet het licht naar mijn hand, hiervoor gebruik ik zowel daglicht als flitslicht. Ook op locatie gebruik ik flitslicht om de geportretteerde nog beter in beeld te brengen.

Zo kan ik op (bijna) elke locatie uit de voeten en werk dan ook op vele locaties.
Ik ben inzetbaar in heel Nederland. Ik ben flexibel en mobiel en werk dan ook van Rotterdam tot Amsterdam en van Den-Haag tot Utrecht.

 

Creatieve portretfotografie op locatie (Tip)

Bent u op zoek naar een portretfotograaf voor een zakelijke portret op locatie? Voor op uw website, LinkedIn, nieuwsbrief of in een publicatie, hier kan ik u zeker bij van dienst zijn!
Op elke gewenste locatie kan een goede portretfoto gemaakt worden. De omgeving speelt dan een (grote) rol en dit brengt meer sfeer in de foto’s.

 

Portretfoto in de studio

Bent u op zoek naar een mooie fotoshoot in de studio? Hierdoor krijgt elke portretfoto eenzelfde mooie en strakke uitstraling. Dit geeft eenheid in beeld en past beter op uw website!
Ik maak regelmatig (zakelijke) portretten in de fotostudio, u bent dan ook van harte welkom in mijn studio om mooie portret foto’s te laten maken.

Portret foto’s van uw medewerkers

Als portretfotograaf fotografeer ik zeer veel portretten van medewerkers. Dit doe ik door heel het land.

Voor diverse opdrachtgevers fotografeer ik door heel Nederland de medewerkers. Hebben jullie vestigingen door heel het land en zouden jullie alle (of een gedeelte van de) medewerkers op eenzelfde manier gefotografeerd willen hebben? Dan bent u zeker aan het juiste adres.

Kijk hier voor meer info en mogelijkheden over portretten van uw medewerkers >>

Tips voor een goede portret foto

In mijn blog “Portret Tips voor LinkedIn” beschrijf ik enkele tips voor het fotograferen van een profielfoto speciaal voor LinkedIn. Deze tips kunnen natuurlijk ook toegepast worden op portret foto’s voor andere sociale media en in het schieten van een fotoshoot in het algemeen. Een goede Linkedin profielfoto begint met een professionele fotograaf.

Hieronder volgen enkele tips, waar ik als fotograaf altijd op blijf letten.

 1. Ga voor professionaliteit
 2. Boek een fotoshoot bij een professionele fotograaf
 3. Gebruik geen selfie
 4. Zorg dat je vriendelijk en benaderbaar over komt
 5. Gebruik een recente profielfoto
 6. Maak gebruik van een rustige achtergrond
 7. Zorg voor geschikte kleding, die past bij jouw functie
 8. Herhaal het gebruik van dezelfde foto op verschillende media, voor meer herkenbaarheid
 9. Kijk in de camera
 10. Kijk recht in de camera, maar draai je bovenlichaam schuin van camera vandaan
 11. Indien geen rustige achtergrond gebruikt kan worden, gebruik dan een herkenbare achtergrond, zoals het bedrijfsgebouw, etc.

 

 

WAAROM JASPERHOF?

Op zoek naar een goede portretfotograaf?

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en help jou door heel het land, van Den Haag tot Amsterdam tot Utrecht en verder!

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

 

 

Bekijk hier meer info over Portretfotograaf Rotterdam >>

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan