06 54 97 41 70 [email protected]

Portretfotograaf | zakelijk

Jasper Hof is dé PROFESSIONELE portretfotograaf voor uw portret! Gespecialiseerd in: (Zakelijke) portretten in de studio en op locatie en portretten van uw medewerkers!!
Scherpe Offerte Aanvragen

✅  Dé specialist in zakelijke portretfotografie

✅  Honderden tevreden opdrachtgevers gingen u voor

✅  5 sterren op Google en Trustpilot!

✅  Topresultaat en 100% klanttevredenheid

PORTRETFOTOGRAFIE VAN TOPKWALITEIT

Het werk van Jasper Hof

Zakelijke Portretfotografie | op locatie en in de fotostudio

 

Op zoek naar een professioneel portretfotograaf voor uw zakelijk portret? Foto’s in de studio of op locatie? Een portret van uw complete team  of alle medewerkers?

Portretfotografie, zowel op locatie als in de studio, is mijn specialisatie.
Ik ben u graag van dienst en maak graag mooie portretten! 

Wat zijn de mogelijkheden?

 

Er zijn voor een portretfotograaf veel mogelijkheden. Het maken van portret fotografie op locatie tot een portret in de studio. Alles is mogelijk. Ik maak graag een creatief portret en zet het licht naar mijn hand, hiervoor gebruik ik zowel daglicht als flitslicht. Ook op locatie gebruik ik flitslicht om de geportretteerde nog beter in beeld te brengen.

Zo kan ik op (bijna) elke locatie uit de voeten en werk dan ook op vele locaties.
Ik ben inzetbaar in heel Nederland. Ik ben flexibel en mobiel en werk dan ook van Rotterdam tot Amsterdam en van Den-Haag tot Utrecht.

 

Creatieve portretfotgrafie op locatie

 

Bent u op zoek naar een portretfotograaf voor een zakelijke portret op locatie? Voor voor op uw website, LinkedIn, nieuwsbrief of in een publicatie, hier kan ik u zeker bij van dienst zijn!
Op elke gewenste locatie kan een goede portretfoto gemaakt worden. De omgeving speelt dan een (grote) rol en dit brengt meer sfeer in de foto’s.

 

Portretfoto in de studio

 

Bent u op zoek naar een mooie fotoshoot in de studio? Hierdoor krijgt elke portretfoto eenzelfde mooie en strakke uitstraling. Dit geeft eenheid in beeld en past beter op uw website!
Ik maak regelmatig (zakelijke) portretten in de fotostudio, u bent dan ook van harte welkom in mijn studio om mooie portret foto’s te laten maken.

Bekijk hier meer info over Portretfotograaf Rotterdam >>

Portret foto’s van uw medewerkers

Als portretfotograaf fotografeer ik zeer veel portretten van medewerkers. Dit doe ik door heel het land.
Kijk hier voor meer info en mogelijkheden over portretten van uw medewerkers >>

Voor diverse opdrachtgevers fotografeer ik door heel Nederland de medewerkers. Hebben jullie vestigingen door heel het land en zouden jullie alle (of een gedeelte van de) medewerkers op eenzelfde manier gefotografeerd willen hebben? Dan bent u zeker aan het juiste adres.

RECENT TOEGEVOEGDE PORTRETFOTO’S

Tips voor een goede portret foto

In mijn blog “Portret Tips voor LinkedIn” beschrijf ik enkele tips voor het fotograferen van een profielfoto speciaal voor LinkedIn. Deze tips kunnen natuurlijk ook toegepast worden op portret foto’s voor andere sociale media en in het schieten van een fotoshoot in het algemeen. Een goede linkedin profielfoto begint met een professionele fotograaf.

Hieronder volgen enkele tips, waar ik als fotograaf altijd op blijf letten.

 1. Ga voor professionaliteit
 2. Boek een fotoshoot bij een professionele fotograaf
 3. Gebruik geen selfie
 4. Zorg dat je vriendelijk en benaderbaar over komt
 5. Gebruik een recente profielfoto
 6. Maak gebruik van een rustige achtergrond
 7. Zorg voor geschikte kleding, die past bij jouw functie
 8. Herhaal het gebruik van dezelfde foto op verschillende media, voor meer herkenbaarheid
 9. Kijk in de camera
 10. Kijk recht in de camera, maar draai je bovenlichaam schuin van camera vandaan
 11. Indien geen rustige achtergrond gebruikt kan worden, gebruik dan een herkenbare achtergrond, zoals het bedrijfsgebouw, etc.

 

 

WAAROM JASPERHOF?

Op zoek naar een goede portretfotograaf?

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en help jou door heel het land, van Den Haag tot Amsterdam tot Utrecht en verder!

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Ja, ik wil ook een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.