06 54 97 41 70 [email protected]

Portretfotograaf Rotterdam

Dé fotograaf voor professionele portretfotografie in regio Rotterdam
Scherpe Offerte Aanvragen
✅ Dé fotograaf in Rotterdam voor portretfotografie
✅ Honderden tevreden opdrachtgevers
✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!
✅ 2000+ portretten ervaring

Ga voor dé Fotograaf in Rotterdam voor professionele portretfotografie

Ga voor jouw portretfoto’s voor een professional! Dit zorgt voor betere foto’s en ik zal zorgen dat jouw portretten knallen!

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Portretshoot op locatie.
    Rotterdam kent zoveel mooie en unieke locaties. Wil jij echt het Rotterdamse uitstralen dan zijn er legio (iconische) locaties. Van de Erasmusbrug tot aan de Kop van Zuid en van Het Park bij de Euromast tot aan het Kralingse Bos. Locaties genoeg
  • Zakelijke portretten in de studio.
    In de (headshot)studio fotografeer ik zeer regelmatig zakelijke portretten. Een portret met een mooie neutrale achtergrond geeft een rustige en professionele sfeer weer. Dit kan een witte, zwarte of grijze achtergrond zijn. We werken dan toe naar de mooiste portretfoto voor jouw business!
  • Profielfoto’s van medewerkers op locatie (met de mobiele fotostudio).
    Bij heel veel bedrijven kom ik op locatie (kantoor, winkel of bedrijfsruimte) langs om portretten te schieten van meerdere personen/medewerkers. Zo fotografeer ik jaarlijks vele honderden personen. Het voordeel is dat uw medewerkers de deur niet uit hoeven. En het resultaat is nagenoeg hetzelfde als in de studio.

Goede portretfoto’s laten uw bedrijf knallen!

Het is in deze tijd van een overload aan beeldmateriaal super belangrijk om écht goede portretfoto’s te hebben. Zo laat je jezelf zien, je medewerkers zijn in beeld en jouw onderneming staat op de kaart!
Door het bedrijf een duidelijk gezicht te geven heeft jouw potentiële klant meer vertrouwen in jouw business en zullen ze je zeker sneller benaderen!

Ga voor de betere portretfotograaf en til je onderneming naar een hoger niveau

PORTRETFOTOGRAFIE MET TOPKWALITEIT

Het werk van Jasper Hof in Rotterdam

Echte Rotterdamse portretshoots

Omdat ik werkzaam ben vanuit Rotterdam kan ik voor mijn opdrachtgevers echte Rotterdamse portretshoots verzorgen. Dat is ook de reden dat ik regelmatig benaderd wordt door nieuwe opdrachtgevers. Dit zijn opdrachtgevers uit diverse branches en met diverse vestigingsplaatsen.
Opdrachtgevers vanuit regio Rotterdam benaderen mij dagelijks voor een shoot in Rotterdam of de directe regio. Maar ik wordt ook veel benaderd door bedrijven vanuit diverse delen van Nederland voor shoots in regio Rotterdam. Dit zijn onder andere uitgeverijen van magazines, reclame en communicatie bureaus of nationale merken, brancheorganisaties etc.

Naast regio Rotterdam ben ik uiteraard werkzaam door geheel Nederland. Want ook opdrachtgevers met meerdere vestigingen door het land maken gebruik van mijn fotografie.

Werkwijze Jasper Hof Photography

Zoals je in mijn portfolio met portretfoto’s kunt zien hanteer ik een heldere frisse en catchy stijl. Dit komt doordat ik het aanwezige (dag)licht combineer met flitslicht. Hierbij werk ik met off camera flash. Zoals de naam al zegt is dat dus níet een flitser op de camera, maar deze zet ik dan altijd op statief.
Ik gebruik hoogwaardige studiokwaliteit flitslicht, hiermee zorg ik dat de portretten echt gaan spreken! Ik kom dus nóóit met alleen een camera. Om de kwaliteit die ik nastreef te garanderen, steek ik veel energie in de mijn portretfotografie! Inmiddels heb ik jarenlange ervaring en heb ik honderden, zo niet duizenden personen geportretteerd.

Ik ga voor hoogwaardige portretten, met een hoge kwaliteitsstandaard!

WAAROM JASPERHOF?

Dé fotograaf voor jouw (zakelijk)portret in regio Rotterdam

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor portretfotografie, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Ga jij voor kwaliteit? Ik ben je graag van dienst met mooie portretten!

Vraag direct een scherpe offerte aan:

"*" geeft vereiste velden aan