De fotograaf: Jasper Hof

Fotograaf Jasper Hof
Wie is deze fotograaf?
Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.
Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik ben actief op de diverse social media, volg me zeker ook op:
Facebook
LinkedIn
Instagram


Wat doet deze fotograaf?

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers.
Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.


Waar werkt deze fotograaf?

Ik heb een fotostudio gevestigd in Barendrecht op de grens van Rotterdam op industrieterrein Reijerwaard. Dit ligt bij knooppunt Ridderkerk, waar de A15 en A16 elkaar kruisen.
De fotostudio is ideaal gelegen en makkelijk te bereiken met de auto en zo’n 2 minuten van de A15/A16
De reistijd is vanaf Rotterdam-Centrum 10 minuten, Breda 30 minuten, Utrecht 50 minuten en Amsterdam 60 minuten.

Ik werk zeer veel op locatie. Van portretfotografie tot vastgoedfotografie.
En uiteraard werk ik niet alleen in regio Rotterdam. Voor veel opdrachtgevers werk ik door heel het land, van Groningen tot aan Terneuzen.


Waar sta ik voor?

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Bekijk ook mijn bedrijfsfilm:Contactinfo:

Jasper Hof Photography

www.jasperhof.nl
jasper@jasperhof.nl
06 – 5497 4170

kvk: 24462315
BTW: NL 144217995 B01