06 54 97 41 70 jasper@jasperhof.nl

Jasper Hof

Dé professionele fotograaf voor uw bedrijf!
Offerte aanvragen

✅ Dé business2business fotograaf voor uw bedrijf

✅ Meedenkend en flexibel

✅ Ondernemer én ondernemend!

✅ Fijn in de omgang, dé fotograaf om in te zetten voor uw bedrijf

Fotograaf Jasper Hof
Wie is deze fotograaf?
Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.
Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.
Vanaf 2012 ben ik full-time professioneel fotograaf, direct na het afronden van de Fotovakschool ben ik de fotografie in gesprongen.
Naast fotograaf voel ik mij zeker echt ondernemer, wat ook echt van belang is in de tegenwoordige markt van fotografie.
Zakelijk dienstverlener, dát ben ik als fotograaf!

Ik ben actief op de diverse social media, volg me zeker ook op:
Facebook
LinkedIn
Instagram

Wat doet deze fotograaf?

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers.
Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Waar werkt deze fotograaf?

Ik werk zeer veel op locatie. Van portretfotografie tot vastgoedfotografie.
En uiteraard werk ik niet alleen in regio Rotterdam. Voor veel opdrachtgevers werk ik door heel het land, van Groningen tot aan Terneuzen.
Ook doe ik regelmatig studiofotografie. Momenteel kom ik met mijn pop-up fotostudio (mobiele fotostudio) bij de opdrachtgevers aan huis. Daar zet ik de studio op en fotografeer ik in de mooie studio stijl portretten en allerhande studioshoots.

Waar sta ik voor?

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Bekijk ook mijn bedrijfsfilm:

Contactinfo:

Jasper Hof Photography

www.jasperhof.nl
jasper@jasperhof.nl
06 – 5497 4170

kvk: 24462315
BTW: NL 144217995 B01