06 54 97 41 70 [email protected]

Fotograaf Rotterdam

Jasper Hof is dé professionele fotograaf in regio Rotterdam. Gespecialiseerd in Bedrijfsfotografie, zakelijk portret en fotografie van evenementen
Scherpe Offerte aanvragen

✅ Dé fotograaf in Rotterdam voor event-, portret- en bedrijfsfotografie

✅ Honderden tevreden opdrachtgevers

✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!

✅ Ik ga voor topresultaat en 100% klanttevredenheid

Ik fotografeer voornamelijk in regio Rotterdam. Van een mooi zakelijk portret op locatie tot aan bedrijfsreportages en evenementen op de mooiste locaties in Rotterdam

Jasper Hof

Fotograaf werkzaam in regio Rotterdam

Fotograaf in Rotterdam:

Ik werk in regio Rotterdam Rijnmond, inclusief de randstad. Een prachtige plek om mijn werk te kunnen doen. Een stad om van te houden. Mijn fotografie specialisme is gericht op de zakelijke markt.

Wilt u een professioneel zakelijk portret op locatie, of wilt u gewoon even brainstormen over de mogelijkheden neem dan contact met mij op. Bekende locaties waar ik foto’s maak zijn de Markthal, de Oude Haven, Euromast, stadshuis, de Kuip etc.

Fotografie stijl.

Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik voor jullie kan betekenen. Zoals je kunt zien fotografeer ik vanuit allerlei hoeken en stylen. En Rotterdam is daar een prachtig locatie voor met zijn moderne, historische en creatieve gebouwen en plaatsen. Het merendeel van mijn opdrachten zijn op locatie.  Een fotoshoot in de studio is mogelijk, voor zowel een groep als portret.

Meer over fotografie in Rotterdam:

 • De allermooiste fotolocaties in Rotterdam
 • WAAROM JASPERHOF?

  PROFESSIONEEL FOTOGRAAF ROTTERDAM

  Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam.

  Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

  Ik fotografeer voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

  Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. En dat alles met de Rotterdamse kwaliteit en mentaliteit.

  Rotterdam Delfshaven:

  Ik ben gevestigd aan de Westzeedijk in Rotterdam en  inzetbaar in de hele regio.

   

   

  Vraag direct een scherpe offerte aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.