06 54 97 41 70 [email protected]

Fotograaf Rotterdam

Jasper Hof staat voor professionele fotografie in regio Rijnmond
Rotterdamse fotograaf boeken

✅ Dé fotograaf in Rotterdam voor event-, portret- en bedrijfsfotografie

✅ Honderden tevreden opdrachtgevers

✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!

✅ Ik ga voor topresultaat en 100% klanttevredenheid

Dé Fotograaf in Rotterdam: Jasper Hof. Wat zijn de mogelijkheden

Als fotograaf gevestigd in randje Delfshaven/centrum ben ik zeer veel werkzaam in Rotterdam en directe omgeving. Ik ken de stad en de mentaliteit goed en veel opdrachtgevers kiezen dan ook voor mij, juist omdat ik werkzaam ben in regio Rijnmond.

Uiteraard is mijn werkgebied veel verder en uitgebreider, maar in deze geweldige stad doe ik veel van mijn fotoshoots!

Lees hier verder voor de mogelijkheden!

Zakelijke fotografie

Ik fotografeer veel voor bedrijven in de regio (en ver daarbuiten). Van bedrijfsreportages op locatie en evenementen in de Van Nelle Fabriek tot de fotografie van een sterk zakelijk portret op een mooie Rotterdamse locatie. Alles met kwaliteit en de Rotterdamse mentaliteit!

MEER BEDRIJFSFOTOGRAFIE >>

Portretfotoshoot op de mooiste locaties

Zakelijke portretten op een van de mooie en iconische locaties die deze mooie havenstad rijk zijn! Dit zijn mooie en professionele portretten van u of uw medewerkers in een natuurlijke omgeving. Zet uw bedrijf neer met een mooie Rotterdamse uitstraling met de locatie die bij u past.

MEER OVER PORTRETFOTOGRAAF JASPER HOF >>

Event Fotografie

Ik fotografeer veel evenementen. Van congressen in de Van Nelle Fabriek tot aan bedrijfsfeesten in De Kuip. Ga voor kwaliteit en laat uw event op een mooie en professionele manier vastleggen.

MEER EVENTFOTOGRAFIE >>

Studioportretten in regio Rijnmond

Ook studio look portretten zijn mogelijk. In regio Rotterdam is het mogelijk dat ik met de pop-up (mobiele) fotostudio naar u toe kom. Zo kan ik u op elke locatie van dienst zijn met zakelijk portret van studio kwaliteit. Ook bent u welkom in ‘de headshot studio’ voor een mooi en srak zakelijk portret!

BEKIJK MEER STUDIOPORTRETTEN >>

Fotografie stijl van Jasper Hof

Mijn fotografische stijl kenmerkt zich door de heldere, frisse en knallende stijl. Wil jij je bedrijf ook laten knallen? Ga dan voor mijn catchy en opvallende stijl.
Op locatie maak ik áltijd gebruik van flitslicht, dit combineer ik met het aanwezige (dag)licht, daardoor gaan de platen extra spreken.

Enkele kernwoorden van mijn fotografie:
✅ Helder en fris
✅ Kleurrijk
✅ Combinatie van daglicht met flitslicht, bij portretten geeft dit een glinstering in de ogen
✅ Contrastrijk, maar niet overdreven, waardoor de platen nog wel realistisch ogen

Mijn werkwijze:
✅ Flexibele werkwijze, kwa planning en instelling!
✅ Fijn in de omgang, een goede sfeer tijdens de shoot komt het resultaat ten goede!
✅ Snelle doorlooptijd van de foto’s, je hoeft geen weken te wachten op de foto’s!

Meer over fotografie in Rotterdam:

Ik fotografeer voornamelijk in regio Rotterdam. Van een mooi zakelijk portret op locatie tot aan bedrijfsreportages en evenementen op de mooiste locaties 

Jasper Hof

Professioneel Fotograaf

PORTFOLIO

Het werk van Jasper Hof in Rotterdam

Zakelijke Fotografie in groot regio Rotterdam:

Vanuit regio Rotterdam Rijnmond werk ik in heel de randstad en ver daarbuiten. Een prachtige plek om mijn werk te kunnen doen. Een stad om van te houden. Mijn fotografie specialisme is gericht op de zakelijke markt.

Wilt u een professioneel zakelijk portret op locatie, of wilt u gewoon even brainstormen over de mogelijkheden neem dan contact met mij op. Bekende locaties waar ik foto’s maak zijn de Markthal, de Oude Haven, Euromast, stadhuis, de Kuip etc.

WAAROM JASPERHOF?

PROFESSIONEEL FOTOGRAAF ROTTERDAM

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. En dat alles met de Rotterdamse kwaliteit en mentaliteit.

Rotterdam Delfshaven:

Ik ben gevestigd aan de Westzeedijk in Rotterdam en  inzetbaar in de hele regio.

 

 

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan