06 54 97 41 70 [email protected]

Portretfotograaf in de studio

Dé fotograaf voor uw portret in de fotostudio. Zakelijke portretten en creatieve portretten van topkwaliteit!
Offerte aanvragen

PORTFOLIO: PORTRETFOTOGRAAF IN DE STUDIO

Het werk van Jasper Hof

BLOG

Bekijk meer portretfotografie

Portretten langs De Maas en in Het Park in Rotterdam

Portretten langs De Maas en in Het Park in Rotterdam

Ik werd door Georg benaderd voor de fotografie van mooie portretten op locatie. Hij was op zoek naar een fotograaf die dit op een mooie locatie in Rotterdam kon doen. Ik fotografeer heel veel op locatie in regio Rotterdam (en uiteraard ver daarbuiten). Zoals de meeste...

Lees meer
GLAM Portret fotoshoot in de fotostudio met Grace

GLAM Portret fotoshoot in de fotostudio met Grace

Een aantal weken fotografeerde ik een GLAM-Portret-Shoot met Grace. In de fotostudio maakten we gebruik van een zwarte achtergrond en mooi catchy licht. Wat is een GLAM-Portret-Fotoshoot? Dit is een mooie catchy fotoshoot, waarin jij als vrouw centraal staat en op je...

Lees meer

WAAROM JASPERHOF?

Professioneel Portretfotograaf in de Studio

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Vraag direct een scherpe offerte aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.