06 54 97 41 70 [email protected]

Portretfotograaf in de studio

Dé fotograaf voor uw portret in de fotostudio. Zakelijke portretten en creatieve portretten van topkwaliteit!
Offerte aanvragen
PORTFOLIO: PORTRETFOTOGRAAF IN DE STUDIO

Het werk van Jasper Hof

BLOG

Bekijk meer portretfotografie

MindvolPower (ondernemersverhaal)

MindvolPower (ondernemersverhaal)

Voor Manon van MINDvolPOWER schoot ik op locatie een mooie en afwisselende set foto's voor haar bedrijf. Van portretten achter de podcastmicrofoon tot aan mooie portretten op diverse plekken in huis.Een mooie en afwisselende set foto's was het resultaat. In deze blog...

Lees meer
Portretshoot Lloydpier

Portretshoot Lloydpier

Portretshoot op de Lloydpier in Rotterdam Het moge duidelijk zijn dat Rotterdam een stad is met geweldige locaties. En met geweldig bedoel ik dan ook echt heel mooi!De Lloydpier is wat mij betreft wel een van deze mooie locaties, nog niet massaal gebruikt voor shoots,...

Lees meer
Uitgelicht: Portretten gemaakt op de luchtsingel in Rotterdam

Uitgelicht: Portretten gemaakt op de luchtsingel in Rotterdam

In dit 'highlight-artikel' zal ik uitleggen hoe bovenstaande foto tot stand is gekomen en wat mijn keuzes zijn geweest bij het fotograferen hiervan. Zoals je ziet is het niet een standaard belichting en heb ik hier duidelijke keuzes in gemaakt en mijn techniek en...

Lees meer
WAAROM JASPERHOF?

Professioneel Portretfotograaf in de Studio

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan