06 54 97 41 70 [email protected]

Voor Manon van MINDvolPOWER schoot ik op locatie een mooie en afwisselende set foto’s voor haar bedrijf. Van portretten achter de podcastmicrofoon tot aan mooie portretten op diverse plekken in huis.
Een mooie en afwisselende set foto’s was het resultaat.

In deze blog laat ik Manon ook aan het woord over haar onderneming en wat haar drijft en hoe ze andere ondernemers wil inspireren.

 

MINDvolPOWER Coaching & Training

Hi! Ik ben Manon Mansier en ik heb MINDvolPOWER opgericht om mensen te helpen meer uit hun brein te halen. Ik geef trainingen en individuele coaching op én buiten de werkvloer over het optimale presteren van je brein, gedrags- en leefstijlaanpassingen en loopbaanvragen. Ik werk vanuit de prestatiepsychologie en positieve psychologie.

De kwaliteit en kracht van mijn onderneming!

We hebben allemaal een krachtig brein. Ik denk dat er vele manieren zijn om bij die kracht te komen. Voor mij werkte de wetenschappelijke benadering heel goed om uit mijn eigen burn-out te komen. Weten hoe je brein werkt en wat je kan doen om mentaal fitter en sterker te worden, maakt je veerkrachtiger, productiever en gelukkiger. En voor veel ambitieuze perfectionisten werkt dit hetzelfde.

De passie voor mijn werkveld

Ik herken de ‘drive’ die veel van mijn klanten hebben: kansen zien, acties uitzetten en progressie willen maken. Maar ook dat ze zichzelf voorbij hollen en geen tijd nemen voor het opladen en ontspannen van hun brein. Door andere keuzes te leren maken, kan je veel succesvoller zijn op een veel gezondere manier. Dat is wat ik mijn klanten ook gun.

De vrijheid van een eigen bedrijf

Ik heb altijd al een eigen bedrijf willen runnen. Na praktiserend veearts en dierenarts, heb ik in het hbo les gegeven. Om vervolgens mijn functie als teamleider bij een hogeschool te verruilen voor de vrijheid van een eigen bedrijf.

Het mooiste aan ondernemerschap vind ik…

De ruimte om het zo in te vullen als ik wil, de autonomie. En het ontwikkelproces van het succesvol maken van je bedrijf, vind ik super leuk.

Wat zijn je plannen/doelen voor de directe toekomst?

Een verdubbeling van mijn klanten + een vertienvoudiging(!) van mijn bereik met mijn podcast

Waar sta je over 5 jaar?

Dan werkt MINDvolPOWER met verschillende teams en preventieprogramma’s aan de mentale fitheid van werknemers bij kleine en grote bedrijven wereldwijd…

Hoe zorg je voor een mooie werk/privé balans?

Hoe voller de agenda, des te meer tijd blok ik voor ontspanning, sporten, dagdromen…

Voor welke uitingen gebruik je de foto’s?

Ik gebruik ze overal, voor m’n website, emails, marketing (flyers, posters, visitekaartjes), posts en promotie op social media (LinkedIn, Facebook, Instagram), presentaties (online webinars)…

Wat is jouw tip voor andere ondernemers?

Don’t limit your challenges, challenge your limits!
Meer weten over de trainingen of coaching van MINDvolPOWER?

Meer over deze fotoshoot op locatie

Met slechts weinig voorbereiding wist Jasper mijn ideeën precies vast te leggen in een enorme serie foto’s. Ik geloof dat de shoot zelf binnen een uur klaar was. En vrijwel de hele serie voldeed aan alle eisen. Knap staaltje vakmanschap!

Manon

MindVolPower

Hoe gaat een dergelijke Branding & Lifestyle shoot in zijn werk?

Bij een dergelijke shoot draait het om een mooie set foto’s, die een ondernemer goed kan gebruiken voor alle marketing en communicatie uitingen.

Deze shoot begonnen we op een relaxte manier, met een bakje koffie bespraken we de wensen en zo had ik snel duidelijk welke richting we op gingen qua fotografie.
We begonnen met de foto’s bij de podcastmicrofoon in de werkruimte. Door deze mooie heldere ruimte knalden de platen op een mooie manier! En de kledingkeuze is in deze ook belangrijk, hierdoor krijgen de foto’s nog meer pit en een lifestyle gevoel. Voor een moderne ondernemer is dat ook zeker mooi!

Tijdens de shoot hadden we ruimte voor een aantal kledingwissels en namen we ruim de tijd om op diverse plekken mooie platen te schieten.
Tijdens een dergelijke shoot gebruik ik altijd (ja echt ál-tijd, ook als het in de ruimte licht genoeg is) een flitser (of meerdere flitsers)! Zo krijg ik de stijl die je overal op mijn site ziet, helder en fris, met een twinkeling in de ogen!
Zelf heb ik het altijd over het feit dat ik ‘licht in de ogen wil zien’…dat maakt een portret sprekender, de twinkeling is waar het om draait.

Zoals je hierboven kan lezen gebruikt Manon de foto’s op zo een uitgebreide manier dat de set foto’s gelijk veel waardevoller wordt. Zo zorg je ook voor herkenbaarheid, op veel plekken dezelfde (stijl) foto’s.

Wil jij ook een dergelijke shoot?
Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en een scherpe offerte >>

Wil jij ook graag een ondernemersverhaal zoals hierboven (en heb je onlangs gebruikt gemaakt van mijn fotografie)?
Neem dan contact met mij op, dan maken we er een mooie blog van!

Share dit met je netwerk!