Portretfotograaf | Zakelijk

Jasper Hof is dé PROFESSIONELE portretfotograaf voor uw portret!
Gespecialiseerd in:
(Zakelijke) portretten in de studio en op locatie en
portretten van uw medewerkers!!

 

Vraag offerte aan voor kwaliteitsfotografie!

PORTRETFOTOGRAFIE MET TOPKWALITEIT

Het werk van Jasper Hof

Zakelijke Portretfotograaf | op locatie en in de fotostudio

Op zoek naar een professioneel portretfotograaf voor uw zakelijk portret? Foto’s in de studio of op locatie? Een portret van uw complete team  of alle medewerkers?
Portretfotografie, zowel op locatie als in de studio, is mijn specialisatie.
Ik ben u graag van dienst en maak graag mooie portretten!


 

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn voor een portretfotograaf veel mogelijkheden. Van portret fotografie op locatie tot een portret in de studio. Alles is mogelijk.
Ik maak graag creatieve portretten en zet het licht naar mijn hand, hiervoor gebruik ik zowel daglicht als flitslicht. Ook op locatie gebruik ik flitslicht om de geportretteerde nog beter in beeld te brengen.
Zo kan ik op (bijna) elke locatie uit de voeten en werk dan ook op vele locaties.
Ik ben inzetbaar in heel Nederland. Ik ben flexibel en mobiel en werk dan ook van Rotterdam tot Amsterdam en van Den-Haag tot Utrecht.

Op locatie

Bent u op zoek naar een portretfotograaf voor zakelijke portretten op locatie? Een portret voor voor op uw website, LinkedIn, nieuwsbrief of in een publicatie, hier kan ik u zeker bij van dienst zijn!
Op elke gewenste locatie kunnen portretten gemaakt worden. De omgeving speelt dan een (grote) rol en dit brengt meer sfeer in de foto’s.
Als fotograaf maak ik graag mooie portretten op locatie!

In de studio

Bent u op zoek naar mooie portretten in de studio? Hierdoor krijgt elke portretfoto eenzelfde mooie en strakke uitstraling. Dit geeft eenheid in beeld en past waarschijnlijk goed op uw website!
Ik maak regelmatig (zakelijke) portretten in de fotostudio, u bent dan ook van harte welkom in mijn studio om mooie portret foto’s te laten maken.

Portretfotografie van uw medewerkers

Als portretfotograaf fotografeer ik zeer veel portretten van medewerkers. Dit doe ik door heel het land.
Kijk hier voor meer info en mogelijkheden over portretten van uw medewerkers >>
Voor diverse opdrachtgevers fotografeer ik door heel Nederland de medewerkers. Hebben jullie vestigingen door heel het land en zouden jullie alle (of een gedeelte van de) medewerkers op eenzelfde manier gefotografeerd willen hebben? Dan bent u zeker aan het goede adres.

 

WAAROM JASPERHOF?

Professioneel fotograaf

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Vrijblijvend een scherpe offerte op maat ontvangen voor uw opdracht?

Bedrijfsgegevens
Zeemanstraat 9

2991 XR Barendrecht

(Bezoekadres, alleen op afspraak)

T: 06 5497 4170
E: jasper@jasperhof.nl

Direct bellen met Jasper Hof?