06 54 97 41 70 [email protected]

Er stond weer een portretfotografie opdracht in de fotostudio op de agenda. Een mooie en pakkende set foto’s om te gebruiken op LinkedIn en andere social media. Een dergelijke shoot is ook ideaal om een portret te laten maken voor gebruik op website en in publicaties. In de fotostudio maak ik dan een fijne set foto’s, waar je zelf je favoriete foto uit kunt selecteren.
Je hebt zelf de keuze en zo komen er jouw favoriete foto’s uit.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de portretshoot met Alex.

Zakelijk portret in de fotostudio | Mooie portretten laten maken in de studio
Zakelijk portret in de fotostudio | Mooie portretten laten maken in de studio
Zakelijk portret in de fotostudio | Mooie portretten laten maken in de studio


Hoe ga ik te werk tijdens de fotoshoot?


Om te beginnen starten we met een bakje koffie, dan kunnen we de fotoshoot doorspreken. We bespreken je wensen met betrekking tot de fotografie en waar je de foto’s voor zou willen gebruiken. Tijdens de fotoshoot maak ik een mooie en diverse set portretten. Je kunt tijdens de fotoshoot ook omkleden en bijvoorbeeld een ander overhemd aandoen, van jasje wisselen, een foto zonder en met stropdas laten maken.
Wat ook handig is om een set foto’s te laten maken met een echte zakelijke look en ook nog een een aantal foto’s met een wat meer casual look. Dan kun je op diverse media ook een foto met een andere uitstraling gebruiken. Wat dat betreft is afwisseling ook aan te raden. Je hoeft ook niet op alle plekken dezelfde portretfoto te gebruiken. Op LinkedIn wil je misschien een wat andere uitstraling dan in de nieuwsbrief die naar medewerkers gaat.


Wat zijn de mogelijkheden voor het maken van een portretfoto


Ik maak veel portretfoto’s, dit kan in de studio of op locatie. En op locatie kan ik ook een mobiele fotostudio opzetten, zodat je portretten een studiolook uitstraling krijgen. De foto’s zoals hierboven kunnen dus ook op locatie gemaakt worden. Ik kan dan een witte, zwarte of grijze fotoachtergrond gebruiken. Wat betreft locatie is er keuze genoeg dus.

Nu gaat dit blogartikel over zakelijke portretfoto’s in de studio. Dus daar ga ik dan even op verder. Ik ben alleen op afspraak in de studio, dus een dergelijke fotoshoot wordt dan ook speciaal voor jou ingepland. Dit kan doordeweeks overdag en op sommige dagen ook in de avonden. Ook is een shoot in het weekend bij uitzondering mogelijk. Dit alles is geheel afhankelijk van de beschikbaarheid in mijn agenda, welke in sommige weken zeker echt vol kan zijn.


  • Neem contact op voor meer info en beschikbaarheid!
  • 06-5497 4170


  • Zakelijk portret in de fotostudio | Mooie portretten laten maken in de studio


    Bent u op zoek naar een fotograaf voor de fotografie van mooie (zakelijke) portretten in de studio. Dit zijn opdrachten die ik dagelijks doe, dus dat is zeker mogelijk.
    Klik hier voor meer zakelijke portretfotografie in de fotostudio >>