06 54 97 41 70 [email protected]

Bedrijfsreportage laten maken?

De juist uitstraling van het bedrijf

Elk bedrijf wil een positieve indruk achterlaten op klanten en zakelijke relaties. Dat doe je niet alleen door de producten of diensten die je levert maar ook hoe je website er uit ziet, je sociale media kanalen, brochures en reclame uitingen.

Met een fotoreportage probeer je zoveel mogelijk de kijker een bepaald gevoel of indruk te geven. Een bedrijfsreportage is daarom de kern van het ‘verhaal’ van uw bedrijf.

Vertel zelf uw verhaal met een professionele bedrijfsreportage.

Voorbeelden voor uw bedrijfsreportages?

Door het gebruikmaken van hoog kwalitatief materiaal in al je uitingen richting klanten en zakelijke relaties maakt u een positieve indruk. Maximaliseer daarom de kans op een goede indruk door de juiste fotografie toe te passen in al je bedrijfsreportages.

Conferenties

Dit zijn vaak de momenten dat een breed scala aan gasten op bezoek komen. Foto’s van conferenties zijn achteraf in veel gevallen een geschikte bron van reclame. Bedenk het aantal bezoekers dat zichzelf op een foto ziet, en deze deelt in hun eigen netwerk. Een uitermate handige manier op ‘gratis reclame’ en meer bekendheid. Wil je dat ik, als bedrijfsfotograaf, hier extra op zal letten, laat dit even weten.

Beurzen

Sta je wel eens op een beurs? Mis de kans dan niet om deze goed in beeld vast te zetten, en afbeeldingen te laten zien! Geef een professionele indruk op alle stand bezoekers, en gebruik de afbeeldingen van de beurs later weer op de website. Mensen die onderzoek doen naar jullie bedrijf zullen deze foto’s zien en een professionele indruk krijgen.

Voor trainingsmateriaal

Voor onboarding van nieuwe medewerkers of interne trainingen is een bedrijfsreportage ook uitstekend geschikt. Laat door middel van een uitgebreide bedrijfsreportage handelingen of werkzaamheden zien.

Voor Sociale media

Het gebruik van professioneel beeldmateriaal op sociale media is net zo belangrijk als in alle andere reclame uitingen. Want sociale media (Facebook, LinkedIn, Instagram etc) zijn meer dan eens plaatsen waar uw potentiële klanten actief zijn.

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan