06 54 97 41 70 [email protected]

Project Leefomgeving Arnhem

Voor een opdrachtgever fotografeerde ik een aantal locaties die mooi weergeven wat hun werkveld is en waar ze zich mee bezich houden.
Advies op het gebied van projecten omtrent Leefomgeving en Ruimtelijke Ordening. Dit is vrij veel omvattend en de opdrachtgever wilde vooral laten zien waar bouwprojecten en woonlocaties zich verhouden tot industrie en bijvoorbeeld treinverkeer.
Daar geven ze advies over, hoe om te gaan met deze twee werelden die soms wel botsen, maar dan in goede harmonie samen moeten gaan.

BEKIJK HIER MEER PROJECTFOTOGRAFIE >>

 

Fotografie treinverkeer en Woonwijk Arnhem

Bij dit station in Arnhem komt het treinverkeer vlak langs / door een woonwijk. Daar horen dus ook adviezen mbt de geluidshinder bij en hoe dit te verwerken in nieuwbouw. Welke maatregelen treft de ontwikkelaar, welke bouwwijzen horen hier bij, welke beglazing etc etc. En de omgeving moet goed in beeld gebracht worden met mooie platen om dit te illustreren.

Dergelijke fotografie wordt dus gebruikt door de opdrachtgever om te laten zien in welke omgeving ze werkzaam zijn en voor welke projecten ze adviseren.
En zo creëer je waarde door het inschakelen van een professionele fotograaf!

 

Werkwijze bij een dergelijke opdracht

Bij een dergelijke opdracht zijn er een aantal manieren hoe ik te werk kan gaan. Uiteraard doen we dit altijd in overleg, wat werkt het handigste en hoe maken we de planning. Als opdrachtgever heb je bij mij altijd inspraak in het beeldmateriaal, uiteindelijk ben jij diegene die de foto’s gaat gebruiken!

Bij deze specifieke opdracht ben ik met een projectmanager van deze opdrachtgever naar de locaties gegaan. Eerst zijn we naar het Westland gegaan (zie hieronder) en daarna naar Arnhem. Op aanwijzen van deze medewerker heb ik de benodigde beelden geschoten. En uiteraard maakten we daarbij gebruik van de weersomstandigheden, want die waren echt top voor dergelijke platen!

Woonomgeving Poeldijk

In Poeldijk (Westland) fotografeerden we de omgeving van een bouwterrein in combinatie met de aanwezige woonomgeving. Hoe gaat dit samen en hoe worden de projecten en aanleg van een naastgelegen industrieterrein hier in geadviseerd.

Een mooie omgeving, waar bouw en woongebied gecombineerd worden.
Ik gebruik in mijn beelden de mooie weersomstandigheden.

Realiseert u aansprekende projecten?

Bent u werkzaam in een mooie branche en verdienen uw projecten ook echt aansprekende beelden? Neem dan zeker contact op voor de mogelijkheden!

Zo creëren we waarde door middel van aansprekend beeldmateriaal. Ideaal te gebruiken voor: LinkedIn (en andere socials), nieuwsbrieven, website, communicatie naar potentiële opdrachtgevers.
Hoe mooi is het als u bij een potentiële opdrachtgever aan tafel zit en gelijk écht mooi beeldmateriaal kunt laten zien van wat u als bedrijf kunt en hoe dit gerealiseerd wordt!

Share dit met je netwerk!