06 54 97 41 70 [email protected]

Het Heineken gebouw in Rotterdam kent echt een hele rijke historie.
Dit gebouw is gerenoveerd en heeft een nieuwe bestemming als bedrijfsverzamelgebouw, event-, vergader- en meetinglocatie.
Een dergelijke opening wordt natuurlijk goed gevierd. Er waren veel genodigden, een buitenbar, mooie aankleding en iedereen had de mogelijkheid om in het gebouw te kijken hoe mooi dit geworden is. En ik kan je vertellen, het is zeker een geweldig gebouw. Dit gebouw ademt historie.

De opening werd verricht door burgemeester Aboutaleb. Na een mooi welkomstwoord door diverse verantwoordelijken was het aan de burgemeester om het gezelschap toe te spreken.
Dat doet hij dan ook altijd op zijn eigen, fantastische, wijze. Altijd mooi om te zien en horen hoe hij dat doet.
En na de officiële momenten was het tijd om het glas te heffen, aan de bar een Heineken te bestellen en een rondje door het gebouw te doen. En uiteraard werd er buiten nog gezellig nagepraat en genetwerkt.

Aboutaleb verricht de opening van het Heineken gebouw in Rotterdam

Bij dergelijke events let ik als fotograaf op de spontane momenten, de officiële momenten, sfeerbeelden, details en interactie tussen aanwezigen.
Zo probeer ik een zo breed mogelijke reportage te schieten met foto’s die goed gebruikt kunnen worden voor alle mogelijke uitingen.

Bekijk in deze gallery een mooie selectie van de geschoten foto’s:

 

Meer series van events:
Blog van de Boekpresentatie van Fred van Leer >>
of de
Blog met de foto’s van een congres in het Mainport hotel >>

 

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN VOOR JULLIE EVENT >>