Evenementenfotografie

Evenementenfotografie | Fotograaf Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren fotograaf voor de fotografie van uw evenement? Wilt u foto’s die uw evenement goed, helder en sfeervol weergeven? Ik fotografeer onder andere bedrijfsfeesten, jubilea, bedrijfsopeningen, congressen en festivals in regio Rotterdam en door heel Nederland. • Neem contact op voor meer info en beschikbaarheid!
 • 06-5497 4170
 • Bekijk hier diverse recente series evenementenfotografie:


  Jasper Hof Evenementenfotografie

  Bent u voor uw evenement op zoek naar een goede en ervaren fotograaf? Dan kan ik zeker wat voor u betekenen!
  Ik fotografeer diverse soorten evenementen, hierbij kunt u onder andere denken aan de fotografie van uw bedrijfsfeest, netwerkborrel, jubileumfeest, uitreiking, vertrek van een directeur etc. etc.
  Elk event of feest verdient het om mooi en professioneel in beeld gebracht te worden. Tijdens het evenement komt het professioneel over als u ook gedacht heeft aan het feit dat uw feest mooi in beeld gebracht wordt. En achteraf heeft u mooi beeld om een goede indruk van het event te geven op bijvoorbeeld uw website, Facebookpage of nieuwsbrief.
  De mensen die niet geweest zijn kunnen dan kijken wat ze gemist hebben en dát ze ook wat gemist hebben. En een volgende keer zullen deze mensen ook eerder geneigd zijn om te komen.

  Evenementenfotografie | Waar ben ik inzetbaar?

  Ik ben zelf veel werkzaam in groot regio Rotterdam, maar ook ver daarbuiten. Voor events, evenementen en (bedrijfs)feesten werk ik van Amsterdam tot Rotterdam en van Utrecht tot in Brabant.
  Alles is mogelijk en elke locatie is bespreekbaar, geen probleem.

  Inmiddels ben ik op veel evenementen aanwezig geweest als fotograaf. Hierbij kun je denken aan evenementenfotografie op A-locaties als de SS Rotterdam, WTC Rotterdam, Ahoy etc.
  En op vele diverse evenementen: Diverse haringparty’s in Rotterdam en omgeving, Bavaria Cityracing, diverse netwerkevents, beursen, open dagen, bezoek van brugermeester of wethouder aan bedrijf of instelling etc.

  Niks is zo belangrijk als het evenement dat u met veel zorg en professionaliteit heeft georganiseerd ook op een mooie manier in beeld laat brengen!
  Laat mij uw partner in professioneel beeld zijn!


  Evenementenfotografie | Waar kunt u beeld voor gebruiken?

  Fotografie van uw event kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.

  Persberichten: Veel bedrijven gebruiken een event om een iets aan te kondigen. Dit kan een nieuwe dienst, nieuw product of ander groot nieuws zijn. Dan is het ideaal als ik als fotograaf aanwezig ben! Ik kan ter plaatse de foto aanleveren voor het persbericht. Mocht u dit willen, dan kan ik deze service voor u verzorgen. Ik selecteer en bewerk ter plekke het geschikte beeld en kan dit in elke gewenste resolutie (digitaal) aanleveren.

  Online gebruik: U wilt de foto’s gebruiken voor online gebruik. Na uw event wilt u de foto’s graag gebruiken voor externe communicatie en een goed beeld geven aan (potentiële) bezoekers hoe het evenement/feest verzorgd was en wat er allemaal te beleven was. Dan kunt u de foto’s mooi presenteren op uw website in een online gallery.

  Nieuwsbrief: Ook een mooie uiting naar uw klanten toe is een nieuwsbrief. Wat is er leuker dan een aantal foto’s te gebruiken voor de nieuwsbrief met een verwijzing naar meer foto’s op uw website om te laten zien hoe mooi uw event was!

  Facebookpage: Veel van uw klanten en fans bevinden zich op Facebook! Mooie foto’s van uw evenement mogen dan niet ontbreken op uw Facebookpage. Een betere manier om uw (potentiële) klanten op de hoogte te houden is er haast niet. Facebook is een super krachtig en mooi medium om uw event op te promoten.

  En er zijn nog vele en vele andere toepassingen voor evenementenfotografie!

  Denk er daarbij aan dat evenementenfotografie super belangrijk kan zijn voor uw marketing, maak hier gebruik van!

  Fotograaf Evenement | Hoe is mijn werkwijze

  Hoe ga ik te werk als fotograaf op evenementen?
  Dit kan per event wat anders zijn. Elk evenement vraagt om een iets andere benadering.
  Ik fotografeer uw evenement op een mooie en heldere wijze. Ik leg vast wat er tijdens het event gebeurt en doe dit op een onopvallende wijze, waarbij ik niet teveel op de voorgrond treed.
  Persoonlijk wil ik niet de fotograaf zijn die de hele tijd de aandacht van de gast probeert te trekken. Soms vraag ik mensen te poseren of even in de camera te kijken, verder leg ik zoveel mogelijk spontane momenten vast.
  Heeft u als opdrachtgever wensen hierin? Alles is uiteraard bespreekbaar. Ik ben flexibel en denk graag mee en eventueel kan ik u ook adviseren.
  Waar bestaat een fotoreportage tijdens een evenement, feest of beurs allemaal uit? Dit zijn onder andere: Sfeerbeelden, overzichtsfoto’s, spontane momenten, details, belangrijke gebeurtenissen (zoals optredens, sprekers, uitreikingen, presentaties). Kortom: Een zo compleet mogelijk beeld van het evenement!


  Enthousiast over mijn werk, mij als fotograaf en mijn verhaal?
  Neem gerust contact op voor meer informatie en de beschikbaarheid!