06 54 97 41 70 [email protected]

Congres fotograaf Jasper Hof voor de beste zakelijke reportages

Laat het over aan een professional.

U bent op zoek naar een congresfotograaf? Ik, Jasper Hof fotografeer als bijna 10 jaar professioneel zakelijk. Of het nu om een klein congres van 150 man, of een congres van 5000 man gaat. Ik hou alles in de gaten en laat het congres nog lang in het geheugen van menigeen met onvergetelijke beelden.

Samenwerken met een professionele congresfotograaf?

Ik streef naar de beste fotografie voor alle congressen. Of het nu in Amsterdam, Leiden, Den Haag, Utrecht of Rotterdam is, geen enkele gala of congres heeft mij nog weerhouden of tegengehouden.

Volle zalen, lastige belichting en een camera is alles wat een congresfotograaf nodig heeft. Zelf werk ik met Canon Full-Frame camera’s, extreem lichtsterke lenzen en professionele studio flitsers. Er is eigenlijk geen locatie onmogelijk om te fotograferen. Als evenementen fotograaf moet je op alles voorbereid zijn. 

De boodschap, het gevoel, de sfeer, de kleuren en de details probeer ik als geen ander zo creatief mogelijk te benadrukken. Elk event of congres is weer uniek. Unieke opstellingen, unieke kansen, unieke beelden en unieke mensen. Dat is wat een congresfotograaf gebruikt om het beste uit de dag te halen.

Zodra het congres is afgelopen kunt u van mij als verwachten dat ik direct met de foto’s aan de slag ga.

Als alle foto’s klaar zijn voor publicatie, bent u in het bezit van het mooiste beeldmateriaal voor al uw uitingen. Van social-media tot de nieuwste brochures en persfoto’s.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen als congresfotograaf, schroom vooral niet om even contact op te nemen.

 

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan