Studio fotografie

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor foto’s van in een studio? Wilt u kwaliteit in de foto’s die de uitstraling van uw bedrijf, personeel of product goed vertegenwoordigen? Studiofotografie is zeer belangrijk voor zowel interne als externe marketing en communicatie en uw team, bedrijf of product verdient dan ook goed en professioneel beeld.

 

Vraag offerte aan voor kwaliteitsfotografie!

5 Sterren van Rick Bakvis – Jasper Hof heeft op een professionele wijze gezorgd voor de perfecte visuele representatie van ons bedrijf! We zijn hartstikke blij met alle aangeleverde foto’s, de pro-actieve werkwijze van Jasper en bevelen hem maar al te graag aan bij andere ondernemers.”

Altijd de hoogste studio-foto's

Wij zorgen voor de beste visualisatie van het onderwerp

Wij gaan door tot iedereen tevreden is

Gegarandeerd een professioneel beeld

PORTFOLIO: STUDIO FOTOGRAFIE

Het werk van Jasper Hof

PORTFOLIO: STUDIO FOTOGRAFIE

Het werk van Jasper Hof

BLOG

Bekijk meer fotoshoots in de fotostudio

GLAM Portret fotoshoot in de fotostudio | Grace

Een aantal weken fotografeerde ik een GLAM-Portret-Shoot met Grace. In de fotostudio maakten we gebruik van een zwarte achtergrond en mooi catchy licht. Wat is een GLAM-Portret-Fotoshoot? Dit is een mooie catchy fotoshoot, waarin jij als vrouw centraal staat en op je...

Lees meer

WAAROM JASPERHOF?

Professionele Studiofotografie

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Vrijblijvend een scherpe offerte op maat ontvangen voor uw opdracht?

Bedrijfsgegevens

Zeemanstraat 9

2991 XR Barendrecht

(Bezoekadres, alleen op afspraak)

T: 06 5497 4170
E: jasper@jasperhof.nl

Direct bellen met Jasper Hof?