06 54 97 41 70 [email protected]

Portretfotograaf Den Haag

Dé fotograaf in regio Den haag voor knallende portretten
Scherpe Offerte Aanvragen

✅ Dé fotograaf in Den Haag voor portretfoto’s

✅ Honderden tevreden klanten

✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!

✅ 7+ jaar ervaring in portretfotografie

Dé Fotograaf in Den haag (en ver daarbuiten) voor professionele portretfoto’s

Ga voor jouw portretfoto’s voor een professional! Dit zorgt voor betere foto’s en ik zal zorgen dat jouw portretten knallen!

Welke soorten portretfotografie?

 • Portretten op locatie.
  Den Haag is een unieke en mooie stad voor portretfoto’s op locatie. Lange Voorhout of bij De Hofvijver zijn mooie locaties voor een mooie portretfotoshoot.
 • Portretfotoshoot in de studio.
  In regio Den Haag kan ik ook langskomen met de mobiele studio. Zo heb je bij jou op locatie ook mooie studio look portretten!
  Op elke locatie een mooi portret, dat is mijn motto!
 • Medewerkers bij u op locatie gefotografeerd met de mobiele headshot studio
  Bij veel bedrijven kom ik langs om op locatie om portretshoots te maken van de medewerkers. Ik fotografeer regelmatig voor kleine, grote en middelgrote bedrijven grote aantallen medewerkers. de resulaten zijn hetzelfde als in de studio. Een mooie neutrale achtergrond staat garant voor studiolook portretten!

Ga voor de beste portretfoto’s!

Door te kiezen voor een professionele portretfotograaf ga je voor beter beeldmateriaal voor jouw bedrijf. Knallende portretten zijn opvallender en geven je bedrijf een professioneel gezicht.

Ga voor kwaliteit en zorg dat het beeldmateriaal op niveau is. Niks is slechter dan onpersoonlijke (stock)fotografie. Dit kan echt niet meer anno 2020!

PORTRETFOTOGRAFIE MET TOPKWALITEIT

Het werk van Jasper Hof

Werkwijze Jasper Hof Photography

Ik sta ervoor om mooie portretten af te leveren. Van zakelijke portretten van zzp’ers tot een honderden portretten met de mobiele studio.

Bij mij kun je de foto’s direct zien (op de camera, of indien gewenst op de laptop), je kunt ze zelf uitkiezen en zo zorg ik dat de tevredenheid het grootste is.
Ook werk ik met mijn portretfotografie altijd met hoogwaardige studio kwaliteit flitsers, zodat de portretten opvallend zijn en echt gaan knallen!
Ik kom dus nooit met alleen een camera, ik houd het licht zelf onder controle. Mijn foto’s en stijl zijn herkenbaar door de heldere frisse stijl, dit kan ik creeëren door bestaand licht te combineren met off camera flash (flitslicht op locatie)

Ik ga voor hoogwaardige portretten, met een hoge kwaliteitsstandaard!

Meer info over portretfotograaf Jasper Hof >>

WAAROM JASPERHOF?

Dé portretfotograaf voor jouw portret in regio Den Haag

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor portretfotografie, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Ga jij voor kwaliteit? Ik ben je graag van dienst met mooie portretten!

Vraag direct een scherpe offerte aan:

"*" geeft vereiste velden aan