06 54 97 41 70 [email protected]

Fotoshoot Lloydkwartier

Moderne omgeving met een eeuwenoud karakter, als dat geen mooie foto's oplevert!
Offerte aanvragen

Het Lloydkwartier is afwisselend

Het Lloydkwartier is een mooie en afwisselende omgeving voor een fotoshoot. De oude pakhuizen gecombineerd met moderne bebouwing. Ook is er groen aanwezig. Genoeg ingrediënten voor een mooie en ‘lifstyle look’ shoot.

Mey pakhuis St Job, het STC gebouw, De Schiecentrale en de kop van de pier waar je mooi de maas over kijkt is dit met recht een toplocatie voor jouw fotoshoot!

 

Momenteel wordt er weer druk gebouwd, dus de omgeving wordt ook nog mooier en unieker met de nieuwe eye catchers die hier worden gebouwd.

Op zoek naar een mooie shoot? Ik ben ook in deze omgeving bekend!
Ga voor Fotograaf Rotterdam Jasper Hof

 

Het STC gebouw, mooie vormen en lijnen

Als fotograaf wordt ik blij van de vormen die er in dit gebouw zitten. De V vormige pilaren aan de Sint-Jobshavenkade kijken lekker weg als je deze op een goede manier gebruikt in je beeld.
Zelf hou ik hier van. Op de foto links gebruik ik deze vormen, maar de focus van het licht en scherpte ligt hier op de geportretteerde. Zo kom ik tot mijn beeld, ik maak gebruik van het aanwezige licht, ik flits dit in met een studio kwaliteit flitser (die ik op ook locatie kan gebruiken).

St Jobsveem, pakhuis St Job


Een gaaf gebouw om bij te fotograferen. Hier heb je de wat donkere look van het gebouw en de deuren. Met op de achtergrond de pier en het water.
Bij de foto rechts heb ik bewust zo gefotografeerd dat je het donkere blauw vand e lucht ook ziet.
Zo is het nog fijner wegkijken en zie je het mooie weer ook hier terug, ondanks dat het ‘model’ niet aan de zonkant van het pakhuis staat.

De kop van de pier


Op de kop van de Lloydpier bevind zich momenteel een mooie volkstuin. Voor wat groen en een magazine look foto is dit een goede locatie!
De Maas is mooi op de achtergrond te zien en uiteraard kun je langs het water ook de mooiste foto’s maken.
Al met al een fijne plek om ook hier nog een x aantal foto’s te maken.

Share dit met je netwerk!

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan