06 54 97 41 70 [email protected]

Zakelijk portret fotografie

Professionele zakelijke fotografie door Jasper Hof Photgraphy

Bekijk portret portfolioOfferte aanvragen

Voor al uw professionele zakelijke portretfoto’s!

Bereik de juiste mensen met uw zakelijke portretten

Met de juiste uitstraling bereikt u de juiste mensen!

Dat geldt net zo zeer voor portretfotografie als reclamefotografie. De manier waarop u wordt gezien als bedrijf heeft invloed op de perceptie van potentiele klanten of of opdrachtgevers. Kom je niet professioneel over op een portretfoto, maar laat je duidelijk zien dat je niet zelfverzekerd bent, dan kan dat een reden zijn niet voor jouw of uw bedrijf te kiezen. En dat zou een gemiste kans zijn. 

De eerste indruk is een daalder waard. 

 

Zakelijke portretfoto laten maken op locatie?

Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom u een portretfoto bij u op locatie wilt laten maken. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is de herkenbaarheid. 

Bekijk de foto hiernaast. Stel dat de persoon met een colbert in de fotostudio kwam om een portret et laten maken. De kans dat iemand snapt dat dit iemand is die in de verzorging werkt, zal heel klein zijn. 

Kies daarom voor een bekende omgeving met belangrijke kenmerken. De manier om herkend en erkend te worden als de professional in uw vak. 

 

Een zakelijk zwart-wit portretfoto

In sommige beroepen of functies wordt er wel eens een beroep gedaan op een meer artistieke uitstraling. Dan is het gebruik van een studio, of in ieder geval studio apparatuur 1 van de mogelijkheden flink te spelen met de belichting en achtergrond.

Wilt u liever een eenvoudige achtergrond, dan kunnen we kiezen voor een gekleurd achtergronddoek. De meest gebruikte achtergrond is licht, die vooral tijdens portretten van medewerkers wordt gebruikt, maar voor sommige functies zoals een DJ past een zwarte achtergrond uitstekend! 

Laat uw medewerkers fotograferen

Het is al een klus op zich om alle medewerkers aanwezig te hebben op 1 dag, en daarnaast is het onmogelijk om alle foto’s met dezelfde uitstraling te krijgen wanneer men de fotoshoot buitenshuis doet. Daarom kies ik voor een professionele opstelling met studio apparatuur op locatie. Een consistente belichting met een simpele achtergrond werkt dan het beste en meest consistent. Zorg daarnaast ook dat alle medewerkers tijdig worden ingelicht om met de juiste kleding op de foto te gaan. Bekijk enkele kledingtips voor zakelijke fotografie.

 

Zakelijke referenties

In de afgelopen jaren zijn al honderden ondernemingen u voor geweest, en allemaal zijn ze positief over het resultaat. Hieronder enkele recensies van de afgelopen maanden.

 

Jasper heeft voor/van mij fantastische foto’s gemaakt voor zakelijk gebruik (website/social media). Jasper neemt de tijd om goed te luisteren met als resultaat dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik ga de volgende keer weer graag met hem de samenwerking aan!

Nicole de Jong Pannebakker

Google review

Jasper schiet voor ons al meerdere jaren beelden van referentieprojecten en events. Dit doet hij met uiterste precisie en op zo’n kundige en enthousiaste manier, dat we nog steeds iedere keer blij verrast zijn met het beeldmateriaal dat hij aanlevert. Voor nu en in de toekomst onze huisfotograaf!

Niels Droger

Google review, Nedelko BV

Jasper verzorgt voor ons de bedrijfs- en portretfotografie en hier zijn we heel tevreden over. Medewerkers worden allemaal mooi vastgelegd en doordat Jasper op locatie komt kost het ons nauwelijks tijd. We kunnen Jasper dus zeker aanbevelen!

Leo Hjem

Google review

Meer zakelijke fotografie:

Interesse in een zakelijke fotoshoot?

Laat uw zakelijke fotografie over aan een professional. U kunt bij mij terecht voor uw profielfoto, portretfoto, foto van uw medewerkers, met de juiste professionele uitstraling. Maak de juiste indruk op uw potentiële klant of opdrachtgever!

Interesse? Neem contact op door even te bellen naar 06 54974170 of vul onderstaand formulier in met uw contactgegevens.

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan