06 54 97 41 70 jasper@jasperhof.nl

Portretfotograaf op locatie

Dé fotograaf voor uw portret op locatie. Gespecialiseerd in zakelijke portretten op locatie. Van de directie tot medewerkers, van iedereen een professioneel portret!
Bekijk portfolioOfferte aanvragen

TOPkwaliteit portretfoto's

 

De beste visualisatie van uw team

 

Klanttevredenheid, dáár ga ik voor!

 

Ga voor professioneel beeldmateriaal!

 

PORTFOLIO: PORTRETFOTOGRAAF OP LOCATIE

Het werk van Jasper Hof

PORTFOLIO: PORTRETFOTOGRAAF OP LOCATIE

Het werk van Jasper Hof

WAAROM JASPERHOF?

Professioneel Portretfotograaf op Locatie

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Bedrijfsgegevens

Westzeedijk 393k

3024 EK Rotterdam

(Postadres, geen bezoekadres)

T: 06 5497 4170
E: jasper@jasperhof.nl

Direct bellen met Jasper Hof?