06 54 97 41 70 [email protected]

Voor deze opdracht ging ik naar een locatie, maar deze keer een locatie waar je niet zomaar kon komen. De opdrachtgever wilde een aantal portretten laten maken van een medewerker op een rangeerterrein voor treinen.
Portretfotografie is iets wat ik veel doe, van fotografie in kantoorpanden tot buiten op locatie. Dit portret schoot ik bij het Rail Service Center in Rotterdam, een locatie met veel bedrijvigheid, veel treinen die af en aan rijden en waar ook veiligheidsvoorschriften gelden. Hier moesten we dus op een goede manier te werk gaan en dit is dan ook geen probleem.
Ik kwam op het juiste moment van de dag, want de zon stond laag en scheen zo super mooi op de wagons die klaar stonden. Op de achtergrond werd de trein geladen wat exact is wat er in beeld moest komen.
Voor de fotografie gebruikte ik een flitser om de persoon mooi uit te lichten en de zon maakte de plaat af!

Fotograaf Rotterdam | Portretfotografie op locatie | Rail Service Center


Fotograaf Rotterdam | Portretfotografie op locatie


Bent u op zoek naar een fotograaf voor de fotografie van portretten op locatie? Ik kom op veel diverse plekken voor het maken van diverse portretten. Van het fotograferen van het personeel voor LinkedIn tot portretfotografie voor publicaties.
Bekijk hier meer info en diverse series portretfotografie >>