06 54 97 41 70 [email protected]

Ik merk dat er heel veel vraag is naar de fotografie van portretten op locatie. Van portretten met een witte (of andere studio-look) achtergrond tot portretten met de werkplek als achtergrond. Of zelfs een combinatie daarvan.
Tijdens deze business fotoshoot fotografeerde ik een diversiteit aan portretten. Enkele met de kantoor als omgeving/achtergrond en een aantal met een effen kleur achtergrond. Bij deze fotoshoot gebruikte ik de muren (wit en groen) als achtergrond voor de portretten. Ook maakten we een aantal settings aan tafel.
Zo fotografeerden we een mooie divers aantal settings, welke heel goed te gebruiken zijn voor diverse media. Van website en LinkedIn (en uiteraard andere social media) tot aan drukwerk, daar is een dergelijke Business-Fotoshoot ideaal voor.
Zakelijke portretten Rotterdam | Fotoshoot op kantoor Barendrecht


Bent u op zoek naar een fotograaf, die bij u op kantoor mooie zakelijke portretten kan maken? Ik kom zeer veel op locatie en kan op bijna elke locatie goede portretfoto’s maken. Door het gebruik van diverse flitsers licht ik de persoon uit en indien gewenst gebruiken we de kantooromgeving als achtergrond. Ook kan ik een mobiele fotostudio opbouwen voor de fotografie van studio-look portretten.
Bekijk hier meer diverse portretfotografie op locatie >>