06 54 97 41 70 [email protected]

LinkedIn Fotograaf

Jasper Hof is dé fotograaf voor een perfecte (linkedin) portretfoto. In de studio of op locatie. De eerste indruk zegt het meest, ga daarom voor kwaliteit in uw portret.

 

Scherpe Offerte Aanvragen

✅ Dé fotograaf voor uw LinkedIn portret

✅ Honderden tevreden opdrachtgevers

✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!

✅ Ik ga voor Topresultaat en 100% klanttevredenheid

LinkedIn profielfoto maken

Ben je op zoek naar een LinkedIn Fotograaf? 

Je profielfoto of zakelijk portret laten maken in de fotostudio?

Je hoeft niet verder te zoeken, Je hebt dé fotograaf voor mooie portretfotografie en profielfoto’s gevonden!
De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers, directeuren, zpp’ers en andere professionals van mooie zakelijke portretten voorzien!
Ga voor professionaliteit en kwaliteit!

Vraag nu een offerte aan voor jouw LinkedIn Portret!


Een zakelijke portret-fotoshoot is ideaal voor mooie en rustige profielfoto’s.
Ik gebruik een neutrale achtergrond om de focus helemaal op jou als professional vast te leggen.

Een Zakelijke-Portret-Fotoshoot is ideaal voor:

  • Profielfoto’s voor op LinkedIn en Facebook
  • Portretfoto’s voor op je CV
  • Zakelijke profielfoto’s voor op de website
  • Portretfotografie voor bij publicaties zoals in magazines, kranten en social media.

Een goed en professioneel portret is van groot belang, hiermee straal je professionaliteit uit. Opdrachtgevers, werkgevers en andere bedrijven in jouw branche kijken vaker dan jij denkt naar de persoon waar ze zaken mee doen. Denk zelf maar eens goed na. Met wie doe jij het liefst zaken? Iemand die een betrouwbare en persoonlijke profielfoto heeft op zijn/haar website en LinkedIn, of met iemand waar bijna geen foto van te vinden is? Opdrachtgevers zoeken altijd even wie er achter het bedrijf zit, werkgevers googelen altijd wie er langskomt voor een sollicitatie.
Ga als professional voor een professionele uitstraling! Of je nu particulier, zzp’er, vertegenwoordiger of directeur bent. In deze tijd van steeds minder persoonlijk contact kan jij met jouw foto persoonlijkheid uitstralen!

 

3 zakelijke profielfoto tips om je op weg te helpen naar betere portretfoto’s op jouw website en LinkedIn

 

Er zijn echt wel tientallen tips te geven voor een professionele LinkedIn portret. Ik ga er binnenkort zelfs een speciaal e-book over schrijven, want er is meer over te vertellen dan je zelf in eerste instantie zou denken. Uiteindelijk is portretfotografie ook een specialisatie op zich.

TIP 1: Boek een geschikte (professionele) fotograaf

Dit klinkt voor de hand liggend, maar ik zal dit zeker even goed uitleggen.
Uit veel reacties die ik krijg van de mensen die ik voor de lens krijg is het toch best een hele onderneming om een geschikte fotograaf te vinden. Er zijn zelfs mensen die mij niet boeken voor hun fotoshoot (op basis van tarief), maar na bijvoorbeeld een half jaar toch terugkomen. Bij de andere fotograaf kwamen er bijvoorbeeld toch nog allerlei kosten bij of de shoot viel toch wel erg tegen.
Bij mij is het echt ‘what you see is what you get’. Ik heb niet voor niks zoveel werk online staan. Ik blog regelmatig en er staan van elke fotoshoot dan ook meerdere foto’s online. Waarom? Om te laten zien wat je kan verwachten! Geen verrassingen, maar duidelijke pakketten. Op mijn site kun je duidelijk mijn stijl zien!

 

Hoe selecteer je jouw fotograaf?

  • Kijk naar het portfolio! Spreekt de stijl foto’s je aan, klopt de uitstraling?
  • Heeft de betreffende fotograaf veel werk online staan? Zijn er referenties? Soms zijn er zo weinig foto’s te zien dat je de stijl niet goed kan bepalen. Als er weinig foto’s op de site staan, is er dan wel ervaring met de fotografie die jij zoekt?
  • Tarief? Dit zou niet de doorslag moeten geven. Als professional weet je waarschijnlijk wat een lager tarief betekent…
    Welke aankoop waarbij jij op basis van budget beslist hebt was een écht goede aankoop?

 

Kortom ga vooral voor kwaliteit, dit is waar het om draait en waar jij je als professional in kan onderscheiden! Hoe run je zelf je business of hoe doe jij je werk op de werkvloer?

 

TIP 2: Zorg voor passende kleding

Denk goed na over de kleding die je aan doet tijdens de fotoshoot. Zorg voor kleding die de mensen van je verwachten bij je functie. Loop je altijd in pak? Dan is het logisch dat je dit ook op de foto aan hebt. Daarbij zijn er nog vele keuzes die je kunt maken. Zorg dat je kleding niet te gewaagd is, kleding waar je je goed in voelt, je kapsel er goed uit ziet etc.
Allemaal zaken waar ik je voorafgaand aan de shoot tips over kan geven.
Bij mij kun je bij alle pakketten van kleding wisselen, dit zorgt ook voor een afwisseling in de te kiezen foto’s.

 

TIP 3: Zorg voor de juiste uitstraling

Dit is wel in het verlengde van tip 2. Zorg voor kleding met de juiste uitstraling. Een lach op een profielfoto is belangrijk, zo kom je positiever over en zullen mensen je sneller benaderen.
Denk van te voren na over wat je uit wilt stralen. Waar sta jij voor en hoe wil jij over komen op potentiële opdrachtgevers, bezoekers en medewerkers op LInkedIn!

Fotograaf Rotterdam!

Laat je gegevens achter zodat ik z.s.m contact met je kan opnemen. Laat ook weten de datum wanneer je de linkedin fotografie zou willen. Ik ben voornamelijk werkzaam voor bedrijven in Zuid West Nederland in o.a Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft etc.

Zie mijn contactgegevens hieronder.

Lees ook mijn artikel over 14 master tips voor een betere LinkedIn Profielfoto >>

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan