06 54 97 41 70 [email protected]

Dé headshot studio in de randstad | Jasper Hof Photography

Maak een afspraak!

De mooiste headshots in een studio!

Elke professional weet dat een goede eerste indruk super belangrijk is.

En hoe maak jij de beste indruk online? Precies, door een scherpe foto als profielfoto! 

LinkedIn en andere sociale media profielen worden steeds vaker gebruikt om even te ‘spieken’ door potentiële klanten en opdrachtgevers. Het is niet alleen belangrijk wat je doet, maar ook wie je bent.

Je wilt toch niet dat je als professional gezien wordt in je vakantie outfit? 

Als jij een professionele sessie headshots wilt schieten, kun je bij mij langskomen in de headshot studio in de buurt van Rotterdam. 

Wat voor soort headshot zou u willen? 

Neem vooral even contact op om de details te bespreken! 

Ik heb Jasper benaderd voor bedrijfsfotografie. En ben zeer content over het resultaat. Nadat we de binnenfotografie hadden gedaan was het helaas te slecht weer voor de buitenfotografie. Flexibel als Jasper is hebben we een nieuwe afspraak ingepland voor buiten. Kort schakelen en goede foto’s, ik kan Jasper zeker aanraden.
Petra Windmeijer

Google review

Jasper heeft voor mij een set foto’s gemaakt die ik kan gebruiken voor mijn website en social media. Jasper reageerde snel op mijn bericht, kon lekker snel een afspraak inplannen en was gedurende de shoot heel relaxed. Geen gehaast maar rustig naar een aantal mooie plekjes in de omgeving van mijn coachruimte om foto’s te maken. Tussendoor liet hij alvast wat zien. Ik ben erg blij met het resultaat.

Linda Donkers

Google review

Gezien worden doe je alleen met de beste headshot fotografie

Of het nu gaat om je visitekaartje, je website, brochure of krant, je probeert altijd je beste kant te laten zien. En niets is minder waar als het gaat om een portret! Als headshot fotograaf ga ik altijd voor het beste resultaat! U toch ook?

Plan je afspraak in de headshot studio van te voren in en ga voor de shoot eens naar de kapper of hairstylist! Je wilt jouw headshot juist zo perfect mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld ook aan puistjes en vlekken op het gezicht of nek. 

U wilt toch zeker ook gezien worden met de juiste uitstraling? 

Neem dan contact op om uw wensen te bespreken! 

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan