06 54 97 41 70 [email protected]

De headshotfotograaf in de randstad: Jasper Hof Photography

Laat het over aan een professional!

De mooiste portretten en headshots

Als professional wilt u natuurlijk ook goed overkomen op potentiële klanten en opdrachtgevers. En op welke manier kunt u een positieve indruk achter laten voordat men u ontmoet? Precies, door de perfecte headshot! 

Websites zoals LinkedIn worden steeds vaker gebruikt om even te ‘spieken’. Veel headhunters en detacheringsbureaus bekijken uw profiel op LinkedIn om een beslissing te maken over het wel of niet contact opnemen. Een geweldige foto van uzelf is daarom geen luxe meer, maar eerder een noodzakelijkheid. 

Met een goede eerste indruk maakt u meer kans om verkozen te worden. En een eerste indruk maak je geen tweede keer! 

 

Met mijn mobiele studio reis ik door heel het land. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken om de reistijd of vertrektijden van het openbaar vervoer. Zonder poespas kom ik bij u op locatie langs. 

Ik werk inmiddels alweer 10 jaar als bedrijfsfotograaf, waardoor ik honderden, en misschien wel duizend portretten heb geschoten. Niet alleen van 80 medewerkers achter elkaar, maar ook voor een volledige shoot voor een zelfstandige ondernemer. Alle mogelijkheden zijn open! 

Wat voor soort headshot zou u willen? 

Neem vooral even contact op om de details te bespreken! 

Ik heb Jasper benaderd voor bedrijfsfotografie. En ben zeer content over het resultaat. Nadat we de binnenfotografie hadden gedaan was het helaas te slecht weer voor de buitenfotografie. Flexibel als Jasper is hebben we een nieuwe afspraak ingepland voor buiten. Kort schakelen en goede foto’s, ik kan Jasper zeker aanraden.
Petra Windmeijer

Google review

Jasper heeft voor mij een set foto’s gemaakt die ik kan gebruiken voor mijn website en social media. Jasper reageerde snel op mijn bericht, kon lekker snel een afspraak inplannen en was gedurende de shoot heel relaxed. Geen gehaast maar rustig naar een aantal mooie plekjes in de omgeving van mijn coachruimte om foto’s te maken. Tussendoor liet hij alvast wat zien. Ik ben erg blij met het resultaat.

Linda Donkers

Google review

Gezien worden met de juiste uitstraling 

Visitekaartjes, ,websites, social media, brochures, kranten en advertenties. Zomaar een groepje waar uw profielfoto duidelijk en professioneel zichtbaar moet zijn. 

De perfecte plaat begint natuurlijk met een goede atmosfeer. Ben je dol om voor de camera te staan, dan help ik je daarmee. Ik wil net zo graag als uzelf dat de fotoshoot goed, soepel en professioneel verloopt. 

Heeft u wensen? Overleg het samen voor de fotoshoot zodat we allemaal het beste uit de shoot kunnen halen. Glimlachen hoeft niet! Liever op de foto met de linkerzijde van uw gezicht? Geen probleem! 

Ik coach en geef aanwijzingen tot we alles juist op de plaat hebben gezet. 

Na de fotoshoot ga ik vlug aan het werk met het verwerken en nabewerken van alle de foto’s zodat de ruwe kantjes er een beetje afgaan, zodat we de mooiste beelden kunnen afleveren. 

U wilt toch zeker ook gezien worden met de juiste uitstraling? 

Neem dan contact op om uw wensen te bespreken! 

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan