06 54 97 41 70 [email protected]

Op zoek naar een fotoshoot met visagie en hairstyling?

Ga voor de perfecte foto
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een fotoshoot waarin u er het beste uitziet?

In de celebrity, glamour en modellenwereld wordt dagelijks gebruik gemaakt van een professionele visagie en hairstylist. Door het gebruik van de juiste producten, kleuren en styling maak je het mogelijk om iemand er zo perfect mogelijk uit laten zien. Met modefotografie wordt daarom ook gebruik gemaakt van een visagiste en styliste om het maximale uit de fotoshoot te halen.

Deze technieken zijn echter niet alleen bedoeld voor topmodellen, maar u kan er ook gebruik van maken. Ook u kan er als een model uit komen te zien!

Waarom is het gebruik van professionele visagie zo belangrijk in een fotoshoot? 

Weet jij welke kleur make-up het best bij jou past? Ben jij een artiest?
De juiste kleur en de juiste hoeveelheid van de make-up, die het beste bij een persoon past is een specialiteit. Net zoals een designer gebruik maakt van de juiste kleuren en vormen, zo stelt ook een visagiste de elementen samen om het maximale uit de persoon te halen qua uiterlijk. 

Wat zijn de voordelen van visagie?

Voorkomen is beter dan genezen.
Oneffenheden in de huid kunnen achteraf wel weggehaald worden met computer software, dat is waar. Maar het is toch veel beter en mooier om de huid zo perfect mogelijk te maken voor de fotoshoot! Dit scheelt veel tijd in de nabewerking van de foto en vermindert de mogelijkheid dat een foto ‘minder’ bewerkt wordt dan de andere.

Daarnaast is het gebruik van de juiste producten ook een voordeel voor mogelijke overbelichting op de huid. Een huid die transpireert zal snel een soort witte vlek kunnen veroorzaken in de foto, wat weer lastiger wordt om weg te halen achteraf. Dat wil niemand toch?

Wat doet een haarstylist?

Veel mensen verwarren een haarstylist met een gewone kapper. Dat is niet eens heel raar. Maar er zijn toch duidelijke verschillen te benoemen. 

Allereerst is een stylist niet altijd een kapper, en andersom ook niet. Je zou het verschil kunnen vergelijken met een huisschilder en een kunstschilder. Allebei schilderen ze, en worden ze een schilder genoemd, in het dagelijkse leven doen ze echter iets heel verschillends.
Een hairstylist is meer een kunstschilder met een kunstzinnigheid in plaats van een huisschilder. Een hairstylist is meer gericht op details. 

In de details

Een media ster zal elke dag een haarstylist gebruiken terwijl ze maar eens per maand naar een kapper gaat. Een stylist gebruikt vooral manieren om jouw haar er zo perfect mogelijk uit te laten zien, door het haar bijvoorbeeld te krullen, permanenten, kleuren en föhnen.  Kortom, alles om jou te laten stralen op de foto.

Wil jij een fotoshoot met visagie en haarstyling?

Benieuwd hoe jij eruitziet tijdens een fotoshoot met een professionele visagiste en haarstylist? Of wil je alleen een zakelijke portretfoto?
Ik werk vaak samen met verschillende professionals in de glamour wereld, waaronder zeer ervaren visagisten en haarstilisten. 

 

Neem contact op om te mogelijkheden te bespreken. 

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan