06 54 97 41 70 [email protected]

Bij de TU Delft werd er een nieuw laboratorium geopend, hiervoor was er een event georganiseerd om dit te vieren en genodigden de gelegenheid te geven om een kijkje in het lab te nemen. Hier werden ook demonstraties gegeven en waren de medewerkers aanwezig om uitleg te geven.
Voor dit event werd ik benaderd om een mooie serie foto’s te maken. Bij een dergelijk evenement leg ik de gebeurtenissen vast, waarbij ik let op alle diverse momenten. Ook de interactie tussen de mensen is dan ook belangrijk. Dat is waar een event als dit ook om draait. De uitleg die gegeven wordt, de bezoekers/genodigden die hier rondkijken.
De middag begon met het officiële gedeelte, waar er door middel van een proef het lab officieel werd geopend. Daarna was er gelegenheid om het laboratorium te bekijken en diverse demonstraties te zien van wat er zoal gedaan wordt.

Bekijk meer voorbeelden:

 

Op zoek naar een event fotograaf in Delft?

Ik fotografeer met grote regelmaat events in Delft. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsopeningen, recepties, bedrijfsfeesten, netwerk events etc. Bij dergelijke evenementen leg ik de sfeer op een mooie manier vast om later nog lang van te kunnen genieten! Alle gebeurtenissen komen aan bod en ik zorg dat dit op een heldere en frisse manier gefotografeerd wordt.
Interesse in evenementenfotografie in regio Delft? Neem snel contact op.