06 54 97 41 70 [email protected]

Een bedrijf dat een x aantal jaar bestaat en dit groots viert voor de medewerkers, dat is altijd een mooie gelegenheid om mooi vast te leggen. Dit zijn zelfs momenten waar ik persoonlijk van vindt dat er een professioneel fotograaf aanwezig hoort te zijn. Dan heb je achteraf altijd een mooi sfeerverslag van de dag. Op de dag zelf hoef je hier niet over na te denken, alles wordt geregeld.

Ik was dan ook als fotograaf aanwezig bij het jubileumfeest van het 15 jarig bestaan van Euro Nordic Logistics. Een dag voor het personeel vol leuke activiteiten. Het gezelschap begon in Het Delta Hotel te Vlaardingen voor een kop koffie met gebak. Hier werden ook mooie sweaters uitgedeeld en een korte toespraak gehouden door de directeur. Daarna gingen we met een oude Engelse bus naar De Lier (in het Westland), waar een solextour op het programma stond. Voor de tour werd er omgekleed en iedereen zag er dan ook heerlijk oduerwets uit. Mooie jassen, mutsen, helmen etc werden er opgedaan. Al het personeel deed een mooie solextour door het Westland, met halverwege een tussenstop voor een heerlijke lunch. Zelf zat ik trouwens tijdens de Solextour achterop de bezemwagen en met mijn gezicht naar achteren (gewoon op een bankje), zodat ik mooi foto’s kon maken van de solexers.
Bij terugkomst lag de volgende activiteit op ons te wachten, namelijk enkele boten voor een vaart door het Westland. De bus stond op het eindpunt te wachten om weer terug te gaan naar Vlaardingen. In het DeltaHotel gingen alle gasten naar hun kamer om om te kleden. Ze zouden de nacht hier ook doorbrengen. Voor mij zat de dag er bijna op, want ik fotografeerde nog het vertrek van de partyboot. Hier stond een heerlijk diner en feest op de planning voor het personeel.

En hier een mooi verslag van deze dag:

Fotografie evenement | Fotograaf Rotterdam

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een fotograaf voor mooie fotografie van uw evenement? Organiseert u een jubileum, diner, feest, beurs, netwerkborrel of een andere gelegenheid? Zorg dan dat dit mooi en professioneel vastgelegd wordt. Ik verzorg graag de fotografie voor u en uw partners en medewerkers.
Bekijk hier meer evenementenfotografie >>