06 54 97 41 70 [email protected]

Een tijdje geleden zocht het fotografie magazine DigifotoPro fotografen die recent of iets langer geleden de stap hadden gemaakt van amateur naar professioneel fotograaf. Ik reageerde op deze oproep, ondanks dat ik persoonlijk het gevoel heb dat de titel ‘van amateur naar professional’ bij mij niet geheel de lading dekte. Ik was voor mijn stap naar het full-time-fotograaf-zijn al aardig aan de weg aan het timmeren en voelde mij ook geen amateur, maar dit even terzijde.

Wel maakte ik 1 mei 2011 de stap om full-time de fotografie in te springen, een stap waar ik nooit spijt van heb gehad. Ik zegde mijn baan op (toen al part-time, omdat ik ook 1 dag studeerde), nam een aanloop en sprong met volle vaart het diepe in om mijn droom waar te maken als fotograaf. En naast fotograaf ook als ondernemer, dit hoort er zeker ook bij en vind ik ook fantastisch om te doen. Kansen zien en benutten!

Het is een erg leuk artikel geworden, zeker het lezen waard! natuurlijk heb ik nog vele malen meer te vertellen dan in het artikel staat. Ik zou haast een eigen editie van een magazine kunnen vullen met alle verhalen, ervaringen en meer…
In ieder geval ben ik supertrots op dit artikel en dat er een gehele pagina aan mijn verhaal gewijd is aan mijn verhaal, maar eigenlijk ben ik nog veel trotser op het verhaal erachter: Mijn start als full-time fotograaf en ondernemer.

Het artikel:
Publicatie DigifotoPro masterClass

Wil je meer van mij weten, kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen, ben je zelf een inspirerende ondernemer of misschien een nieuwe uitdagende opdrachtgever? Neem dan zeker even contact met mij op

Waardeer je mijn artikel? Reageer hieronder, Like & Share, dat waardeer ik zeer!

Bekijk hier nog een aantal blogs over de professionele fotograaf: