06 54 97 41 70 [email protected]

Voor een opdrachtgever fotografeerde ik diverse settings op locatie. De foto’s beelden echte situaties uit, uit het dagelijkse leven van de bewoners van deze zorginstelling.
Deels in scene gezet, maar echte situaties.
Voor zulke opdrachten maak ik gebruik van daglicht in combinatie met flitslicht. Ik kom dan ook niet op de locatie aan met alleen een camera, maar indien nodig zet ik een complete licht set-up neer om de locatie uit te lichten. Op veel locaties is het licht niet optimaal of is er gewoon weinig licht aanwezig. En het licht dat aanwezig is, is vaak niet meer dan bijvoorbeeld tl verlichting.
Als professioneel fotograaf moet ik dan ook op alles voorbereid zijn. Hier zie je enkele foto’s waarbij mijn lichte en frisse fotografie stijl goed naar voren komt.
Ik sta dan ook voor frisse en heldere fotografie, wat uw communicatie naar buiten weer ten goede komt.

Hier een handjevol beelden die ik op deze dag geschoten heb op locatie.

Fotograaf Rotterdam | Reportagefotografie op locatie (1)

Fotograaf Rotterdam | Reportagefotografie op locatie (2)

Fotograaf Rotterdam | Reportagefotografie op locatie (3)

Fotograaf Rotterdam | Reportagefotografie op locatie (4)

Fotograaf Rotterdam | Reportagefotografie op locatie (5)

Fotograaf Rotterdam | Reportagefotografie op locatie

Bent u als opdrachtgever op zoek naar een professioneel fotograaf voor reportagefotografie op locatie? Ik fotografeer veel op alle diverse locaties in regio Rotterdam en ver daarbuiten. In elke situatie wil ik het beste beeld schieten. Voor mooie foto’s in magazines, publicaties, websites en alle andere online en offline toepassingen ben ik inzetbaar.
Meer diverse info over bedrijfsfotografie en blogs: