06 54 97 41 70 [email protected]

Dit is een project wat je weinig tegenkomt en daardoor zeker wel uniek te noemen is. Tenminste, ik kom zulke fotografie en beelden die zo mooi gephotoshopt zijn zelden tegen.
Voor dit project werkte ik samen met Niels van Designeditie (aanrader!!). Zelf verzorgde ik de fotografie en Niels nam de beeldbewerking op zich

Voor een voetbalclub kregen we de opdracht om een speciaal beeld te maken. Dit was geïnspireerd door de ‘voetbal is oorlog’ serie van Erwin Olaf (een van Nederlands grootste fotografen), die hij voor de knvb maakte. In deze stijl wilden we 1 beeld maken waar spelers uit de selectie van DVV’09 een hoofdrol zouden spelen.
We fotografeerden de spelers individueel en maakten ook diverse groepsfoto’s, waarbij de groepsfoto’s gebruikt zouden worden voor het uiteindelijke beeld. De groepsfoto werd in een keer geschoten in de fotostudio en bestaat dan ook uit 1 foto. De fotoshoot op zich was al super om te doen, maar het echte werk begon daarna pas.
Voor mij als fotograaf zat het werk er op en de beelden werden overgedragen aan Niels, die de beeldbewerking voor zijn rekening zou gaan nemen. En het beeld wat er uiteindelijk uitkwam was écht geweldig. Exact wat we in gedachten hadden. Er zitten in zulke foto’s echt tientallen uren beeldbewerking, maar dan heb je wel een beeld dat knalt en echt uniek is!

Het eindresultaat:
Fotograaf Rotterdam | Beeldbewerking (1)

Projecten waar beeldbewerking en photoshop een rol spelen


Bent u als opdrachtgever naar een fotograaf in regio Rotterdam of (ver) daarbuiten? Ik bied fotografie aan, maar wilt u een project met speciale beeldbewerking dan is dat ook mogelijk, hiervoor werk ik samen met professionals, die hierin gespecialiseerd zijn. Een van die professionals is Niels van Designeditie. Samen werken we regelmatig aan projecten voor opdrachtgevers die nog nét iets meer willen dan de standaard foto, waar beeldbewerking en beeldmanipulatie een rol spelen.
Meer bedrijfsfotografie: