Presskit fotografie

Bent je op zoek naar een presskit als bijvoorbeeld artiest, dj of bekendheid? Wilt je kwaliteit in de foto’s die de uitstraling van jouw imago goed vertegenwoordigen? Presskit fotografie is zeer belangrijk voor zowel interne als externe marketing en communicatie naar de pers en buitenwereld.

 

Vraag offerte aan voor kwaliteitsfotografie!

5 Sterren van Rick Bakvis – Jasper Hof heeft op een professionele wijze gezorgd voor de perfecte visuele representatie van ons bedrijf! We zijn hartstikke blij met alle aangeleverde foto’s, de pro-actieve werkwijze van Jasper en bevelen hem maar al te graag aan bij andere ondernemers.”

Altijd de hoogste kwaliteit presskits

 

Wij zorgen voor de beste visualisatie van jouw imago

 

Wij gaan door tot iedereen tevreden is

 

Gegarandeerd een professioneel beeld

 

TOPKWALITEIT PRESSKIT FOTOSHOOTS

Het werk van Jasper Hof

PORTFOLIO: PRESSKITS

Het werk van Jasper Hof

BLOG

Bekijk meer presskit fotoshoots

Fotoshoot fotostudio Rotterdam | DJ/Producer Xpression

Ik blogde een tijdje gelden al wat previews van de fotoshoot met DJ/Producer Xpression. De blog met de preview van de fotoshoot in de fotostudio met Xpression vind je hier. Ik blogde een tijdje geleden ook al een flyer waar een van de foto's voor was gebruikt, voor...

Lees meer

Fotoshoot | DJ/Producer Xpression in de fotostudio

Afgelopen voorjaar had ik DJ/Producer Xpression te gast in mijn fotostudio in Barendrecht (direct onder Rotterdam). Tijdens de fotoshoot schoten we diverse settings en maakten we er zodoende een knallende fotoshoot van. Inmiddels zijn er diverse foto's voor flyers...

Lees meer

Fotoshoot | Preview fotoshoot presskit DJ/Producer Xpression

Laatst ben ik met DJ/Producer Xpression de fotostudio ingegaan voor een supergave fotoshoot. De foto's van deze fotoshoot zullen gebruikt worden voor flyers, website/facebook en de presskit van Xpression. Zoals elke DJ had hij weer nieuwe foto's nodig, want je moet je...

Lees meer

WAAROM JASPERHOF?

Professionele Presskit Fotografie

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Vrijblijvend een scherpe offerte op maat ontvangen voor uw opdracht?

Bedrijfsgegevens

Zeemanstraat 9

2991 XR Barendrecht

(Bezoekadres, alleen op afspraak)

T: 06 5497 4170
E: jasper@jasperhof.nl

Direct bellen met Jasper Hof?