06 54 97 41 70 [email protected]

 

Welkom op de planningspagina voor de portretshoots voor het Hart en Vaat Magazine.

 

Op een aantal momenten in de komende weken ben ik aanwezig voor de fotografie.
Op dit moment zijn de mogelijkheden:
4, 6, 12 en 14 december op bepaalde delen van de dag. Kijk hieronder voor de tijdsblokken
In het onderstaande overzicht zie je de beschikbaarheid en kun je het door jouw gewenste tijdstip claimen.

Gezien de korte deadline hoop ik dat eenieder zo flexibel mogelijk zou kunnen en willen zijn, dit helpt om het grote aantal te fotograferen personen mooi in te plannen voor de deadline.

Enkele punten:

✅ Locatie voor de fotoshoot: De exacte locatie wordt per shoot/persoon nog bepaald. In ieder geval in het Erasmus MC. Dit kan de centrale hal zijn (bij de AH etc) of elders. Ik communiceer dit zo snel mogelijk na het inplannen van de shoot.

✅ Kledingomschrijving: Doe vooral aan wat bij je past. Dit kan ‘vrijetijdskleding’ zijn, maar ook kleding die bij je functie als arts/verpleegkundige past is mogelijk. Indien je voor werkkleding kiest, let dan vooral op de voorschriften die op de werkvloer gelden (zoals sierraden, onderkleding zichtbaar etc)

✅ Tijdsindeling: Per shoot werk ik nu met blokken van 10 minuten.

Zit er écht geen tijdstip tussen waarop je tijd vrij kan maken in je drukke agenda? Laat het even weten (mail naar [email protected]), dan kunnen we kijken waar er mogelijkheid tot uitloop is.
Vanwege het vroege donker worden zijn er geen momenten ingepland in de tweede helft van de dag en/of vroeg in de ochtend.

We gaan er vooral mooie en krachtige shoots/portretten van maken!!