06 54 97 41 70 [email protected]

Fotograaf Dordrecht

Jasper Hof is dé professionele fotograaf in regio Dordrecht. Gespecialiseerd in Bedrijfsfotografie, zakelijk portret en eventfotografie
Scherpe Offerte aanvragen

✅ Dé fotograaf in regio Dordrecht voor event-, portret- en bedrijfsfotografie

✅ Honderden tevreden opdrachtgevers

✅ 5 sterren op Google en Trustpilot!

✅ Ik ga voor topresultaat en 100% klanttevredenheid

Zakelijke Fotografie

Ik fotografeer voor veel bedrijven in regio Dordrecht (en ver daarbuiten). Van bedrijfsreportages en events op de mooiste locaties tot de fotografie van een sterk zakelijk portret op locatie. Alles met kwaliteit en helemaal naar de wensen van de opdrachtgever!

Portret Fotografie

Zakelijke portretten op een mooie locatie zijn mooie en professionele portretten van u of uw medewerkers in een natuurlijke (of kantoor)omgeving. Zet uw bedrijf neer met de juiste uitstraling met de locatie die bij u past

Fotografie events

Ik fotografeer veel events. Van congressen tot aan bedrijfsfeesten. Ga voor kwaliteit en laat uw event op een mooie en professionele manier vastleggen.

Ik fotografeer heel veel in regio Dordrecht. Van een mooi zakelijk portret op locatie tot aan bedrijfsreportages en evenementen op de mooiste locaties

Jasper Hof

Fotograaf werkzaam in regio Dordrecht

Fotograaf in Dordrecht:

Ik werk in regio Dordrecht, inclusief de randstad. Een prachtige plek om mijn werk te kunnen doen. Een stad om van te houden. Mijn fotografie specialisme is gericht op de zakelijke markt.

Wilt u een professioneel zakelijk portret op locatie, of wilt u gewoon even brainstormen over de mogelijkheden neem dan contact op.

Fotografie stijl.

Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik voor jullie kan betekenen. Zoals je kunt zien fotografeer ik vanuit allerlei hoeken en stylen. Het merendeel van mijn opdrachten zijn op locatie. 

WAAROM JASPERHOF?

PROFESSIONEEL FOTOGRAAF DORDRECHT

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf werkzaam vanuit regio Rotterdam.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. En dat alles met de beste kwaliteit en mentaliteit.

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan