06 54 97 41 70 [email protected]

Fotograaf Delft

Jasper Hof is dé professionele fotograaf in regio Delft. Gespecialiseerd in Bedrijfsfotografie, Portretfotografie, zakelijk portret en fotografie van evenementen
Meer infoOfferte aanvragen

Voor ondernemers en studenten

 

Als zakelijk fotograaf in Delft ben ik werkzaam in verschillende categorieën. Of het nu om een receptie gaat, een jubileum, een nieuwe medewerker, of een volledige shoot van alle medewerkers voor hun portfolio en LinkedIn. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Bekijk al mijn portfolio’s op de website. 

Of het nu een Promotie shoot is aan de TU in Delft, of een portretsessie bij de Delftse grachten. Elke locatie is mogelijk. Ontzettend mooie resultaten zijn mogelijk door in de buitenlucht te fotograferen zoals op de eeuwenoude hoogbruggen of op het plein bij de Nieuwe Kerk.  

Indien u toch liever op locatie wilt laten fotograferen, is dat ook mogelijk. Ik ben werkzaam in zuid-west Nederland, maar een bezoek aan andere delen van Nederland is zeker bespreekbaar. Zo kan ik langskomen bij u op kantoor. 

Ongeacht de vorm of locatie, streef ik altijd naar perfectie! De belichting, de bewerking, de poses, en de sfeer gebruik ik om tot de beste resultaten te komen. Elke foto wordt handmatig bewerkt en opgeschoond, zodat elke foto uitblinkt in uw eigen portfolio. Schroom niet om de website verder te bekijken om te zien of de fotografie u aanspreekt!  

Een foto laten maken? Het lijkt me ontzettend leuk uw volgende portfolio te schieten. Neem contact op om uw volgende fotoshoot te bespreken. 

Leuke locaties in Delft:

 

Hieronder volgen enkele interessant historische locaties in Delft. Ook geschikt als achtergrond, decoratie en stijl voor een prachtige luxury of klassieke foto shoot. Alhoewel deze locaties vaker worden gebruikt voor trouwfotografie of loveshoot, zijn ze uiteraard ook uitstekend bedoeld voor zakelijke fotografie. Wilt u een andere locatie gebruiken…. geen probleem

 

  • De Nieuwe Kerk  – Adres: Markt 2, 22611CN Delft
  • Oude Kerk  – Adres: HH Geestkerkhof 25, 2611GH Delft
  • Stadhuis  – Adres: Markt 87, 2611 GS Delft
  • Oostpoort  – Adres: Oostpoort 1, 2611 RZ Delft
  • Museum Prinsenhof  – Adres: Sint Agathaplein 1, 2611 HR Delft

 

 

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan