06 54 97 41 70 [email protected]

Business fotograaf in de randstad: Jasper Hof

Laat het over aan een professional.

Professionele fotograaf

Wilt u uw bedrijf laten fotograferen om deze te gebruiken richting de buitenwereld? Van sociale media, kranten, magazines tot uw website. Op elke soort medium kunt u deze foto’s gebruiken.

Al het beeldmateriaal wordt zorgvuldig nabewerkt zodat het naadloos aansluit op uw wensen.  Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jasper verzorgt voor ons de bedrijfs- en portretfotografie en hier zijn we heel tevreden over. Medewerkers worden allemaal mooi vastgelegd en doordat Jasper op locatie komt kost het ons nauwelijks tijd. We kunnen Jasper dus zeker aanbevelen!

Leo Hjem

Google review

Jasper schiet voor ons al meerdere jaren beelden van referentieprojecten en events. Dit doet hij met uiterste precisie en op zo’n kundige en enthousiaste manier, dat we nog steeds iedere keer blij verrast zijn met het beeldmateriaal dat hij aanlevert. Voor nu en in de toekomst onze huisfotograaf!

Niels Droger

Google review

Jasper heeft voor/van mij fantastische foto’s gemaakt voor zakelijk gebruik (website/social media). Jasper neemt de tijd om goed te luisteren met als resultaat dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik ga de volgende keer weer graag met hem de samenwerking aan!

Nicole de Jong Pannebakker

Google review

Jasper heeft voor mij een set foto’s gemaakt die ik kan gebruiken voor mijn website en social media. Jasper reageerde snel op mijn bericht, kon lekker snel een afspraak inplannen en was gedurende de shoot heel relaxed. Geen gehaast maar rustig naar een aantal mooie plekjes in de omgeving van mijn coachruimte om foto’s te maken. Tussendoor liet hij alvast wat zien. Ik ben erg blij met het resultaat.

Linda Donkers

Google review

Altijd met de beste uitstraling?

Veel professionele bedrijven investeren graag in fotografie. Ze weten de waarde van consistente kwaliteit. Uw of jullie product of dienst verdient toch ook alle aandacht, waarom jullie zelf dan niet?

Het is voor potentiele klanten en opdrachtgevers uitermate belangrijk om een positief beeld te krijgen bij uw of jullie onderneming. Voornamelijk voordat men contact heeft opgenomen. Alles wat ze lezen of zien worden meegenomen in hun keuze.

Daarom is het van belang om zo goed mogelijk een duidelijk beeld van uw team en bedrijf te tonen om op deze manier een goede eerst indruk te maken. Of het nu beelden zijn op uw website, in een brochure, krant of op sociale media, overal wil je overkomen als een betrouwbare, professionele partij!

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen als business fotograaf, schroom vooral niet om even contact op te nemen.

 

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan