06 54 97 41 70 [email protected]

Fotografie van mijn bedrijf? Jazeker!

Laat het over aan een professional.

Misschien vraag u zichzelf wel af: Waarom, fotografie van mijn bedrijf?

Elk bedrijf heeft er profijt van, of het nu klein of groot is.
Herkenning in de identiteit en het versterken van het imago. Dat doet u met een professionele bedrijfsshoot!

Meer aandacht voor beeld

Het is echt waar. De laatste jaren zijn we steeds meer met beeld bezig. Foto’s op LinkedIn, Instagram, Facebook en noem het maar op. Omdat er zoveel aan beeldmateriaal bestaat wordt het lastiger om eruit te springen. Iedereen heeft tegenwoordig een camera op zijn telefoon. En de kwaliteit van de foto’s worden ook steeds en steeds beter.

Wil je nog opvallen met je bedrijf, dan kun je er eigenlijk niet meer omheen. Een fotoshoot van het bedrijf.

 

Ook voor (normale) bedrijven

Eigenlijk wordt het steeds moeilijker om nog op te vallen. De kwaliteit is tegenwoordig zo goed, dat je eigenlijk alleen nog maar opvalt als je geen goede fotografie hebt. En helaas is dat meestal niet de beste reclame over het bedrijf.

Als je informeert naar de mogelijkheden, als het gaat om bedrijfsfotografie, zul je versteld staan van het grote aanbod. Maar elke bedrijf is ook uniek. Uw bedrijf is misschien niet zo groot, of niet zo nieuw als al die andere, maar dat is nog geen excuus om zelf niet aan de slag te gaan met fotografie.

Het hoeft allemaal geen duizenden euro’s te kosten. Een paar shoots in het bedrijfsgebouw, kantoor, of van alle medewerkers kunnen al veel betekenen voor uw identiteit en imago.

Welke soorten bedrijfsfotografie zijn er wel niet?

Goede bedrijfsfotografie betekent niet dat u een nieuw kantoor moet hebben of de mooiste werkplekken. Er zijn namelijk veel vormen van bedrijfsfotografie, die u misschien helemaal over het hoofd hebt gezien.

Hieronder staan we stil bij enkele mogelijkheden:

Interieur

Als u in een nieuw kantoor getrokken bent, is het misschien een mooi moment om te kijken naar bedrijfsfotografie voor uw bedrijf. Alles staat nog op de juiste plaats en alles is nog schoon. Geen afgebladderde muren, en oude computers die het beeld verstoren. Natuurlijk is het interieur van een winkel of horecagelegenheid net zo interessant en belangrijk om gefotografeerd te worden.

Interieur fotografie is een vak apart. Het is namelijk ontzettend lastig om elke ruimte in een gebouw op dezelfde manier van te leggen. Hier komt meer bij kijken dan ‘even een flitser’ aan te zetten.

Portretten

Elk bedrijf doet er goed aan om professionele profielfoto’s te gebruiken op social media, in de e-mails, op de bedrijfspas, op de beurspas, in magazines, op de website.

1 van de meest gebruikte manieren is om alle medewerkers op de foto te zetten. Het komt regelmatig voor dat ik wel bijna 100 personen op de foto moet zetten, en dat dit vele uren kost. Maar het resultaat is vaak fabuleus. Hoog kwalitatieve foto’s van iedere medewerker inclusief werkgevers.

Deze portretten kunnen in een mobiele fotostudio gemaakt worden, die ik ter plaatse opzet.

 

Training

Het maken van (interne) trainingen kan veel tijd kosten. Trainingen an sich kosten al veel tijd om uit te werken, maar soms zijn foto’s belangrijker dan 1000 woorden. Met een fotoshoot tijdens deze trainingen nog beter tot leven komen, en kan het materiaal later weer gebruikt worden in andere media.

Congres

Herinneringen aan belangrijke momenten in het bedrijf blijven het best bewaard met beeld! Een jaarlijks of bi-annual congres kun je niet voorbij laten gaan zonder fotoshoot. Deze beelden zullen nog lang worden gekoesterd.

Er zijn nog wel tientallen mogelijkheden te noemen waar bedrijfsfotografie te pas komt.

Waar kun je het allemaal voor gebruiken?

Bedrijfsfoto’s zijn overal inzetbaar voor.  Denk bijvoorbeeld maar aan de website, email, flyers, brochures, trainingsmateriaal, visitekaartjes, social media, jaarverslagen, magazines en ga zo maar door.

Een onderneming met professionele fotografie wordt eerder serieus genomen!

Wilt u nieuwe foto’s van uw bedrijf?

Neem contact op.

 

Ja, ik wil een scherpe offerte!

Vul formulier in om informatie/offerte aan te vragen

"*" geeft vereiste velden aan