Professionele Eventsfotograaf

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor uw evenement? Denk aan een netwerkevenement, product lancering of een bedrijfsfeest? Wilt u kwaliteit in de foto’s die uw bedrijf en evenement goed vertegenwoordigen? Evenementenfotografie is zeer belangrijk voor uw marketing en communicatie en uw evenement verdient dan ook goed en professioneel beeld.

 

Vraag offerte aan voor kwaliteitsfotografie!

5 Sterren van Rick Bakvis – Jasper Hof heeft op een professionele wijze gezorgd voor de perfecte visuele representatie van ons bedrijf! We zijn hartstikke blij met alle aangeleverde foto’s, de pro-actieve werkwijze van Jasper en bevelen hem maar al te graag aan bij andere ondernemers.”

Altijd de hoogste kwaliteit event-foto's

Wij zorgen voor de beste visualisatie van uw event

Wij gaan door tot iedereen tevreden is

Gegarandeerd een professioneel beeld geschikt voor marketing

PORTFOLIO: EVENEMENTEN FOTOGRAFIE

Het werk van Jasper Hof

PORTFOLIO: EVENEMENTEN FOTOGRAFIE

Het werk van Jasper Hof

BLOG

Bekijk meer series event fotografie

Fotograaf Rotterdam | Fotografie meeting Euromast

Het vast laten leggen van officiële momenten is altijd belangrijk. Dit was zo'n belangrijke meeting, waar zeker beeldmateriaal van moest komen. Het tekenen van contracten met aansluitend een lunch. En ook nog eens op grote hoogte, namelijk in de Euromast. Ik was als...

Lees meer

Fotograaf Rotterdam | Fotografie kerstfeest The Boathouse

Voor een opdrachtgever fotografeerde ik in december het kerstfeest. Dit mooie feest vond plaats in The Boathouse Kralingen, een fantastische locatie aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Vorig jaar was ik ook geboekt als fotograaf voor het kerstfeest van dit bedrijf en...

Lees meer

Fotograaf Rotterdam | Fotografie conferentie Mainport Hotel

Het Mainport Hotel in Rotterdam is een van de tophotels in deze mooie stad. Ik verzorgde voor een grote internationale conferentie de fotografie van een grote bijeenkomst. Deze bijeenkomst vond plaats in een mooie grote ruimte in het mainport. Een mooie lichte ruimte,...

Lees meer

WAAROM JASPERHOF?

Professioneel Bedrijfsfotograaf

Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd in regio Rotterdam en werkzaam door heel het land, van Amsterdam tot Utrecht en verder.

Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik fotografeer voornamelijk voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van klein mkb tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorg ik fotografie wat gebruikt wordt voor diverse media. Denk daarbij aan fotografie voor social media (Facebook, LinkedIn etc.), publicaties, websites, personeelsmagazine etc. Ik fotografeer zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en events.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Vrijblijvend een scherpe offerte op maat ontvangen voor uw opdracht?

Bedrijfsgegevens

Zeemanstraat 9

2991 XR Barendrecht

(Bezoekadres, alleen op afspraak)

T: 06 5497 4170
E: jasper@jasperhof.nl

Direct bellen met Jasper Hof?